Grillet roastbiff i pastramistil

total tid 780 min.
15 min. tilberedningstid
45 min. koketid
720 min. marineringstid

Sett tennene i denne saftige roastbiffen i ekte New York delikatessestil. Den passer perfekt på brød, servert kald eller som hovedrett direkte fra grillen. Du kan tilberede kjøttet akkurat som du vil, enten medium rått eller nærmest gjennomstekt.

Ingredienser

2 porsjoner
1 kopp
brunt sukker
250 ml
water
2 ½ dl
vann
400 g
mørbradbiff (eller brisket)

Krydder:

1 ss
hvitløksgranulat
1 ½ ts
malt pepper
1 ts
malt koriander
1 ts
malt ingefær

Til serveringen:

1 
sylteagurk
8 
små skiver lyst brød
2 ss
sennep
100 g
sauerkraut
1 ts
honning
Næringsinnhold (per porsjon): 3529 kJ  /  843 kcal
35 g Fett
64 g Protein
67 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

1 kopp brunt sukker – 2 ½ dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 dl Kikkoman søt Smakstilsetning til Matlaging i Mirin-Style2 ½ dl vann – 400 g mørbradbiff (eller brisket)

Bland brunt sukker, Kikkoman Soyasaus, Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter og vann. Legg kjøttet i marinaden og la stå i kjøleskap i 1-2 dager.

Steg 2

1 ss hvitløksgranulat – 1 ½ ts malt pepper – 1 ts malt koriander – 1 ts malt ingefær

Når kjøttet er ferdigmarinert, tar du det ut av kjøleskapet og fjerner marinaden. Krydre på alle sider med den tørre krydderblandingen.

Steg 3

Legg kjøttet på grillen i 30-40 minutter. Snu det av og til, avhengig av hvor gjennomstekt du vil ha det. La kjøttet hvile i 10 minutter eller mer etter grillingen, skjær det så i tynne skiver.

Steg 4

1  sylteagurk – 8  små skiver lyst brød – 2 ss sennep – 100 g sauerkraut – 1 ts honning

Stek sauerkrauten med sennep og honning. Server kjøttskivene med stekt sauerkraut og skivet sylteagurk på brødskiver med påsmurt sennep.

Oppskrifts-ID: 1237

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

1 kopp brunt sukker – 2 ½ dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 dl Kikkoman søt Smakstilsetning til Matlaging i Mirin-Style2 ½ dl vann – 400 g mørbradbiff (eller brisket)

Bland brunt sukker, Kikkoman Soyasaus, Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter og vann. Legg kjøttet i marinaden og la stå i kjøleskap i 1-2 dager.

1 ss hvitløksgranulat – 1 ½ ts malt pepper – 1 ts malt koriander – 1 ts malt ingefær

Når kjøttet er ferdigmarinert, tar du det ut av kjøleskapet og fjerner marinaden. Krydre på alle sider med den tørre krydderblandingen.

Legg kjøttet på grillen i 30-40 minutter. Snu det av og til, avhengig av hvor gjennomstekt du vil ha det. La kjøttet hvile i 10 minutter eller mer etter grillingen, skjær det så i tynne skiver.

1  sylteagurk – 8  små skiver lyst brød – 2 ss sennep – 100 g sauerkraut – 1 ts honning

Stek sauerkrauten med sennep og honning. Server kjøttskivene med stekt sauerkraut og skivet sylteagurk på brødskiver med påsmurt sennep.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.