Grillet roastbiff i pastramistil
Sett tennene i denne saftige roastbiffen i ekte New York delikatessestil. Den passer perfekt på brød, servert kald eller som hovedrett direkte fra grillen. Du kan tilberede kjøttet akkurat som du vil, enten medium rått eller nærmest gjennomstekt.
Tilberedning
Steg 1
1 kopp brunt sukker – 2 ½ dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 dl Kikkoman søt Smakstilsetning til Matlaging i Mirin-Style – 2 ½ dl vann – 400 g mørbradbiff (eller brisket)
Bland brunt sukker, Kikkoman Soyasaus, Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter og vann. Legg kjøttet i marinaden og la stå i kjøleskap i 1-2 dager.
Steg 2
1 ss hvitløksgranulat – 1 ½ ts malt pepper – 1 ts malt koriander – 1 ts malt ingefær
Når kjøttet er ferdigmarinert, tar du det ut av kjøleskapet og fjerner marinaden. Krydre på alle sider med den tørre krydderblandingen.
Steg 3
Legg kjøttet på grillen i 30-40 minutter. Snu det av og til, avhengig av hvor gjennomstekt du vil ha det. La kjøttet hvile i 10 minutter eller mer etter grillingen, skjær det så i tynne skiver.
Steg 4
1 sylteagurk – 8 små skiver lyst brød – 2 ss sennep – 100 g sauerkraut – 1 ts honning
Stek sauerkrauten med sennep og honning. Server kjøttskivene med stekt sauerkraut og skivet sylteagurk på brødskiver med påsmurt sennep.
Oppskrifts-ID: 1237
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer