Søtpotet-biff med blandede grønnsakstrimler og avokadokrem
Ingredienser
Til avokadokremen:
Til grønnsakstilbehøret:
Til søtpotet-biffene:
Tilberedning
Steg 1
Avokadokrem: Fjern steinen og skrell avokadoen, skjær fruktkjøttet i grove stykker og mos sammen med mandelmelk og kokosmelk. Ha avokadopuréen i en gryte, varm opp og smak til med sitronsaft, sukker, salt og pepper.
Steg 2
Grønnsakstilbehør: Fjern kjerner og innvendige hinner i paprikaen, vask og kutt paprikaen i strimler. Vask kenyabønner og skjær av endene. Varm opp olje i en stekepanne, tilsett paprikastrimler og kenyabønner, brun lett og krydre med salt og pepper.
Steg 3
Søtpotet-biff: Vask søtpoteter og skjær dem på skrå i ca. 1,5 cm tykke skiver. Legg skivene ved siden av hverandre på en tallerken, dekk til med plastfolie og stek i mikrobølgeovnen ved 450 watt i ca. 4-5 minutter. Fjern folien, la søtpotetene avkjøles litt, og dryss mel på snittflatene.
Steg 4
Varm opp margarin i en stekepanne, stek søtpotetene på begge sider på middels varme til de er gyllenbrune, ta dem ut, legg dem på en tallerken og hold varm.
Steg 5
Ha sukker og eplesaft i stekepannen og kok inn til saften blir tyktflytende. Tilsett soyasaus og kok opp en gang til. Legg søtpotetskivene tilbake i stekepannen og karamelliser sammen med sausen.
Steg 6
Legg grønnsaktilbehøret på tallerken, anrett søtpotet-biffene, dekk med resten av sausen, ha avokadokremen ved siden av og server.
Oppskrifts-ID: 156
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer