

Asiatisk omelett med wokgrønnsaker
En pikant omelett fylt med wokgrønnsaker, krydret med Kikkoman Soyasaus og koriander – fargerik, mettende og klar på få minutter. Den perfekte måten å bruke opp restegrønnsaker på.
Tilberedning
Steg 1

1 løk – 1 gulrot – 1 rød paprika – ½ brokkolihode – 1 ss vegetabilsk olje – ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Finhakk løken, rasp gulroten på et grovt rivjern, skjær paprikaen i terninger, og del brokkolien i små buketter. Wokk grønnsakene i olje på høy varme i 1 minutt. Tilsett Kikkoman Soyasaus og stek i ytterligere 1 minutt. La stå til avkjøling en liten stund.
Steg 2

4 egg – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ss hakket koriander – 1 ss smør
Knekk 2 egg i to separate boller. Ha ½ ss Kikkoman Soyasaus og ½ ss hakket koriander i hver bolle, og pisk med en gaffel. Smelt smøret i en panne og stek omelettene av de tilberedte blandingene. Legg dem på tallerkener, fyll med grønnsaksblandingen, rull sammen som en tortilla og server.
Tips
Hvis du vil ha en luftigere og mer mettende omelett, kan du blande en skvett melk og litt mel i eggene før du steker dem.
Oppskrifts-ID: 1563
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer