Asiatisk omelett med wokgrønnsaker
Asiatisk omelett med wokgrønnsaker

Asiatisk omelett med wokgrønnsaker

total tid 20 min.
10 min. tilberedningstid
10 min. koketid

En pikant omelett fylt med wokgrønnsaker, krydret med Kikkoman Soyasaus og koriander – fargerik, mettende og klar på få minutter. Den perfekte måten å bruke opp restegrønnsaker på.

Godt å vite: denne retten er en del av våre oppskrifter for måltidsforberedelse. Du finner de andre oppskriftene fra settet her.

Ingredienser

2 porsjoner
1 
løk
1 
gulrot
1 
rød paprika
 ½ 
brokkolihode
1 ss
vegetabilsk olje
4 
egg
1 ss
hakket koriander
1 ss
smør
Næringsinnhold (per porsjon):1.926 kJ / 460 kcal
30 gFett
24 gProtein
22 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

1  løk – 1  gulrot – 1  rød paprika –  ½  brokkolihode – 1 ss vegetabilsk olje –  ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Finhakk løken, rasp gulroten på et grovt rivjern, skjær paprikaen i terninger, og del brokkolien i små buketter. Wokk grønnsakene i olje på høy varme i 1 minutt. Tilsett Kikkoman Soyasaus og stek i ytterligere 1 minutt. La stå til avkjøling en liten stund.

Steg 2

4  egg – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ss hakket koriander – 1 ss smør

Knekk 2 egg i to separate boller. Ha ½ ss Kikkoman Soyasaus og ½ ss hakket koriander i hver bolle, og pisk med en gaffel. Smelt smøret i en panne og stek omelettene av de tilberedte blandingene. Legg dem på tallerkener, fyll med grønnsaksblandingen, rull sammen som en tortilla og server.

Tips

Hvis du vil ha en luftigere og mer mettende omelett, kan du blande en skvett melk og litt mel i eggene før du steker dem.

Oppskrifts-ID: 1563

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

1 løk – 1 gulrot – 1 rød paprika – ½ brokkolihode – 1 ss vegetabilsk olje – ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Finhakk løken, rasp gulroten på et grovt rivjern, skjær paprikaen i terninger, og del brokkolien i små buketter. Wokk grønnsakene i olje på høy varme i 1 minutt. Tilsett Kikkoman Soyasaus og stek i ytterligere 1 minutt. La stå til avkjøling en liten stund.

4 egg – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ss hakket koriander – 1 ss smør

Knekk 2 egg i to separate boller. Ha ½ ss Kikkoman Soyasaus og ½ ss hakket koriander i hver bolle, og pisk med en gaffel. Smelt smøret i en panne og stek omelettene av de tilberedte blandingene. Legg dem på tallerkener, fyll med grønnsaksblandingen, rull sammen som en tortilla og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Oppskriftsinspirasjon

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.