Ciabatta med grillet paprika, burrata, prosciutto crudo og karamellisert sopp
Ta smaksløkene dine med på en reise til Italia med vår ristede ciabatta fylt med grillet paprika, kremete burrata, pikant prosciutto og karamellisert sopp i hver munnfull. Buon appetito!
Tilberedning
Steg 1
2 ciabattaer – 150 g gresk yoghurt – 1 fedd hvitløk – 2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ss hakket basilikum – 1 ss timianblader – 30 g spinatblader – ½ sitron – 1 ts honning
Skjær ciabattaene i to på langs. Grill dem på skjæresiden.
Rør yoghurt, hvitløk, Kikkoman Soyasaus, urter, sitronsaft og honning sammen til en jevn saus.
Smør sausen på ciabattaens skjæreside.
Steg 2
½ rød paprika – 1 ss olivenolje – 1 ts smør – 100 g sopp – 2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ts honning
Skjær den røde paprikaen i brede strimler. Pensle med olivenolje og grill. Sett til side.
Del soppen i fire. Varm opp smøret i en panne, ha oppi soppen og stek på sterk varme i 2 minutter. Tilsett Kikkoman Soyasaus og honning. Skru ned varmen og stek i ytterligere 1 minutt til soppen karamelliseres.
Steg 3
125 g burrata – 100 g prosciutto crudo
Legg grillet paprika, burrata, skinke og sopp på ciabattadelen med urtesaus.
Legg den andre halvdelen oppå.
Oppskrifts-ID: 1307
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer