Ciabatta med grillet paprika, burrata, prosciutto crudo og karamellisert sopp
Ciabatta med grillet paprika, burrata, prosciutto crudo og karamellisert sopp

Ciabatta med grillet paprika, burrata, prosciutto crudo og karamellisert sopp

total tid25 min.
20 min.tilberedningstid
5 min.koketid

Ta smaksløkene dine med på en reise til Italia med vår ristede ciabatta fylt med grillet paprika, kremete burrata, pikant prosciutto og karamellisert sopp i hver munnfull. Buon appetito!

Greit å vite: Denne retten er en del av Meal Prep-serien. Du kan finne de to andre oppskriftene i settet her.

Ingredienser

2 porsjoner
2 
ciabattaer
150 g
gresk yoghurt
1 
fedd hvitløk
1 ss
hakket basilikum
1 ss
timianblader
30 g
spinatblader
 ½ 
sitron
2 ts
honning
 ½ 
rød paprika
1 ss
olivenolje
1 ts
smør
100 g
sopp
125 g
burrata
100 g
prosciutto crudo
Næringsinnhold (per porsjon):2878 kJ / 687.5 kcal
37,1 gFett
30,6 gProtein
57,1 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

2  ciabattaer – 150 g gresk yoghurt – 1  fedd hvitløk – 2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ss hakket basilikum – 1 ss timianblader – 30 g spinatblader –  ½  sitron – 1 ts honning

Skjær ciabattaene i to på langs. Grill dem på skjæresiden.

Rør yoghurt, hvitløk, Kikkoman Soyasaus, urter, sitronsaft og honning sammen til en jevn saus.

Smør sausen på ciabattaens skjæreside.

Steg 2

 ½  rød paprika – 1 ss olivenolje – 1 ts smør – 100 g sopp – 2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ts honning

Skjær den røde paprikaen i brede strimler. Pensle med olivenolje og grill. Sett til side.

Del soppen i fire. Varm opp smøret i en panne, ha oppi soppen og stek på sterk varme i 2 minutter. Tilsett Kikkoman Soyasaus og honning. Skru ned varmen og stek i ytterligere 1 minutt til soppen karamelliseres.

 

Steg 3

125 g burrata – 100 g prosciutto crudo

Legg grillet paprika, burrata, skinke og sopp på ciabattadelen med urtesaus. 

Legg den andre halvdelen oppå.

 

Oppskrifts-ID: 1307

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

2 ciabattaer – 150 g gresk yoghurt – 1 fedd hvitløk – 2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ss hakket basilikum – 1 ss timianblader – 30 g spinatblader – ½ sitron – 1 ts honning

Skjær ciabattaene i to på langs. Grill dem på skjæresiden.

Rør yoghurt, hvitløk, Kikkoman Soyasaus, urter, sitronsaft og honning sammen til en jevn saus.

Smør sausen på ciabattaens skjæreside.

½ rød paprika – 1 ss olivenolje – 1 ts smør – 100 g sopp – 2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ts honning

Skjær den røde paprikaen i brede strimler. Pensle med olivenolje og grill. Sett til side.

Del soppen i fire. Varm opp smøret i en panne, ha oppi soppen og stek på sterk varme i 2 minutter. Tilsett Kikkoman Soyasaus og honning. Skru ned varmen og stek i ytterligere 1 minutt til soppen karamelliseres.

 

125 g burrata – 100 g prosciutto crudo

Legg grillet paprika, burrata, skinke og sopp på ciabattadelen med urtesaus. 

Legg den andre halvdelen oppå.

 

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.