Pak choy-salat med agurk, gulrot og peanøtter
Pak choy, oi oi! Sprø kinakålsalat med gulrøtter og ristede peanøtter, blandet med syrlig misodressing.
Tilberedning
Steg 1
100 g pak choy – 1 gulrot – 1 agurk
Hakk pak choy, rasp gulroten, og skjær agurken i skiver.
Steg 2
1 ss sitronsaft – 4 ts Kikkoman ristet Sesamolje – 1 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ts riseddik – 1 ts sukker – 1 ts misopasta – 1 fedd hvitløk – ¼ ts malt ingefær – 2 ss peanøtter
Bland sitronsaft, Kikkoman Sesamolje, Kikkoman Soyasaus, riseddik, sukker, misopasta, knust hvitløk og malt ingefær i en bolle.
Rist peanøttene i en tørr stekepanne.
Steg 3
1 vårløk
Hakk vårløken. Bland grønnsakene med sausen du har laget, og dryss over ristede peanøtter og vårløk.
Tip:
Bland salaten med dressingen 15 minutter før servering.
Oppskrifts-ID: 1323
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer