Asiatisk kylling med gulrot og eggesuppe
Asiatisk kylling med gulrot og eggesuppe

Asiatisk kylling med gulrot og eggesuppe

5 1 vurderinger
total tid 30 min.
10 min. tilberedningstid
20 min. koketid

En lett og varmende suppe med ingefær, hvitløk og Kikkoman Soyasaus. Mør kylling og delikate eggebånd danner en næringsrik base som balanseres av friske grønnsaker. En liten smak av hjemmelaget asiatisk mat som er lett å tilberede.

Godt å vite: denne retten er en del av våre oppskrifter for måltidsforberedelse. Du finner de andre oppskriftene fra settet her.

Ingredienser

2 porsjoner
1 ss
vegetabilsk olje
 ½ 
løk
 ½ 
rød chilipepper, finhakket
1 
fedd hvitløk, finhakket
 ½ ts
raspet ingefær
1 
gulrot
1 
rød paprika
150 g
kyllingfilet
600 dl
kyllingkraft eller vann
1 
egg
2 ½ ss
hvetemel
Næringsinnhold (per porsjon):1.800 kJ / 430 kcal
14 gFett
28 gProtein
42 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

1 ss vegetabilsk olje –  ½  løk –  ½  rød chilipepper, finhakket – 1  fedd hvitløk, finhakket –  ½ ts raspet ingefær – 150 g kyllingfilet – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Hakk løken. Sauter hakket løk, chili, hvitløk og ingefær i vegetabilsk olje. Tilsett oppskåret kyllingfilet og Kikkoman Soyasaus. Stek i 2 minutter under konstant omrøring.

Steg 2

1  gulrot – 1  rød paprika – 600 dl kyllingkraft eller vann

Tilsett hakket gulrot og rød paprika. Sauter i ytterligere 1 minutt, hell deretter i varm kraft eller vann. La det småkoke på lav varme i 15 minutter.

Steg 3

1  egg – 2 ½ ss hvetemel –  ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Pisk sammen egg, mel og Kikkoman Soyasaus i en liten bolle. Hell blandingen langsomt oppi den småkokende suppen i en tynn stråle mens du rører om. Gi suppen et oppkok og server.

Tips

Istedenfor egg og mel kan du bruke risnudler eller udon hvis du ønsker en mer mettende suppe. En skvett Kikkoman Sesamolje tilsatt like før servering fremhever smaken ytterligere.

Oppskrifts-ID: 1562

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

1 ss vegetabilsk olje – ½ løk – ½ rød chilipepper, finhakket – 1 fedd hvitløk, finhakket – ½ ts raspet ingefær – 150 g kyllingfilet – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Hakk løken. Sauter hakket løk, chili, hvitløk og ingefær i vegetabilsk olje. Tilsett oppskåret kyllingfilet og Kikkoman Soyasaus. Stek i 2 minutter under konstant omrøring.

1 gulrot – 1 rød paprika – 600 dl kyllingkraft eller vann

Tilsett hakket gulrot og rød paprika. Sauter i ytterligere 1 minutt, hell deretter i varm kraft eller vann. La det småkoke på lav varme i 15 minutter.

1 egg – 2 ½ ss hvetemel – ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Pisk sammen egg, mel og Kikkoman Soyasaus i en liten bolle. Hell blandingen langsomt oppi den småkokende suppen i en tynn stråle mens du rører om. Gi suppen et oppkok og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Oppskriftsinspirasjon

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.