

Asiatisk kylling med gulrot og eggesuppe
En lett og varmende suppe med ingefær, hvitløk og Kikkoman Soyasaus. Mør kylling og delikate eggebånd danner en næringsrik base som balanseres av friske grønnsaker. En liten smak av hjemmelaget asiatisk mat som er lett å tilberede.
Tilberedning
Steg 1

1 ss vegetabilsk olje – ½ løk – ½ rød chilipepper, finhakket – 1 fedd hvitløk, finhakket – ½ ts raspet ingefær – 150 g kyllingfilet – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Hakk løken. Sauter hakket løk, chili, hvitløk og ingefær i vegetabilsk olje. Tilsett oppskåret kyllingfilet og Kikkoman Soyasaus. Stek i 2 minutter under konstant omrøring.
Steg 2

1 gulrot – 1 rød paprika – 600 dl kyllingkraft eller vann
Tilsett hakket gulrot og rød paprika. Sauter i ytterligere 1 minutt, hell deretter i varm kraft eller vann. La det småkoke på lav varme i 15 minutter.
Steg 3

1 egg – 2 ½ ss hvetemel – ½ ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Pisk sammen egg, mel og Kikkoman Soyasaus i en liten bolle. Hell blandingen langsomt oppi den småkokende suppen i en tynn stråle mens du rører om. Gi suppen et oppkok og server.
Tips
Istedenfor egg og mel kan du bruke risnudler eller udon hvis du ønsker en mer mettende suppe. En skvett Kikkoman Sesamolje tilsatt like før servering fremhever smaken ytterligere.
Oppskrifts-ID: 1562
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer