SLIPP LØS SMAKEN AV UMAMI!
Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus gir enhver rett det lille ekstra, både under tilberedning og på tallerkenen. Med sin fyldige aroma hører den like godt hjemme i asiatisk mat som i kjøkkener verden over. Kikkoman Soyasaus setter sitt magiske preg på hverdagsretter som for eksempel spaghetti bolognese eller en saftig hamburger. Den gir også et ekstra «kikk» til salatdressinger, kremete dipper eller søte desserter, uten å dominere smaken.
Det trengs bare fire rene ingredienser – vann, soyabønner, hvete og salt – for å lage vår soyasaus etter en 300 år gammel oppskrift. Vi bruker ingen tilsetningsstoffer, fargestoffer, konserveringsmidler eller smaksforsterkere, og alle ingrediensene våre er GMO-frie. Soyasausen vår får også modne seg i flere måneder slik at den utvikler sine særlig høye umaminivåer, sin unike aroma og klarhet i fargen.
Det er bryggemetoden og de fire rene ingrendiensene av høy kvalitet som gir den unike Kikkoman-smaken. Du kan virkelig smake forskjellen.
Greit å vite: Kikkoman Soyasaus er 100 % vegansk, grundig testet og sertifisert med V-Label av European Vegetarian Union (EVU). Hvordan umami gjør at maten smaker bedre.