Vår naturlig bryggede soyasaus er en klassiker; den er et krydder som kan brukes til alt. Enten du bruker soyasaus mens du lager maten eller som smakstilsetning under måltidet. Kikkoman passer til mer enn asiatiske retter. Forsøk å tilsette litt soyasaus i yndlingsretten din: i italiensk pasta, i amerikansk burger, i salaten eller til og med i desserten. Kikkoman beriker ethvert måltid med sin milde aroma og de rikholdige Umami-komponenter.
Kikkoman naturlig bryggede soyasauser brygges etter en tradisjonell oppskrift av de fire rene ingrediensene: soyabønner, hvete, vann og salt – helt uten kunstige tilsetnings- eller fargestoffer, konserveringsmidler eller smaksforsterkere. Men de fleste forbinder selvsagt den naturlig bryggede soyasausen fra Kikkoman med den nøttebrune, transparente fargen og den unike aromaen.
Denne soyasausen er offisielt tildelt V-etiketten for hele Europa av den uavhengige European Vegetarian Union (EVU) etter en streng test- og utvalgsprosess.