Sandwicher med laksepålegg
Disse lekre laksesmørbrødene syder av sitrus- og soyasmak og er en forfriskende vri på den tradisjonelle sandwichen. I kombinasjon med skarp ruccola og sprø asparges passer de ypperlig som et oppkvikkende måltid til lunsj.
Tilberedning
Steg 1
150 g bakt laks – ½ lime (kun saften) – ½ sitron (kun saften) – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt – 1 ss hakket persille
Fjern skinnet fra laksen, smuldre den med gaffel og bland den med sitronsaft, limesaft, Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt og persille.
Steg 2
4 skive surdeigsbrød – 20 g ruccola
Smør laksepålegget på 2 brødskiver og legg ruccolaen oppå. Lukk sandwichene med de 2 siste brødskivene.
Steg 3
¼ bunt grønn asparges – 1 ss olivenolje – 1 ss sesamfrø
Stek aspargesen i olivenolje, dryss over sesamfrø og server sammen med sandwichene.
Oppskrifts-ID: 1316
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer