Kikkoman søt Smakstilsetning til Matlaging i Mirin-Style
EN SØT HEMMELIGHET.
Denne sausen i mirin-stil er kjent som mirin-fu på japansk. Den er svært allsidig som både krydder og glasur og gjør at maten frister både ganen og øynene.
Sausen er spesiallaget av Kikkoman ved hjelp av vår originale naturlige bryggeprosess, og det er kanskje grunnen til at Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter enkelt blander seg med andre fermenterte ingredienser som soyasaus, miso og eddik.
Enten du disker opp med hjemmelaget teriyakisaus, marinerer eller glaserer, spicer opp wokretter eller lager en fantastisk dipp, er Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter en hendig kjøkkenhjelp!
Tradisjonell japansk mirin inneholder omtrent 14 % alkohol, mens Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter har kun 0,3 %, noe som gir en fin, mild smak og lett sødme.