Rødt misopulver (soyabønner, ris, salt) (81%), dehydrert tang, bleket stivelse, tørket hvetegluten, smaksforsterkere (monosodiumglutamat, dinatriuminosinat, dinatriumguanylat), tarepulver, tørket vårløk, gjærekstrakt, surhetsregulerende middel (natriumkarbonater).
DET RØDE MISO-ALTERNATIVET!
Aka betyr rød, og det er akkurat slik denne suppen ser ut: rød som den stigende solen på det japanske flagget. Det er fordi miso-pasten fermenteres i opptil tre år. Sammenlignet med hvit misosuppe har denne suppen en høyere andel soyabønner og en noe saltere, mer intens smak.
Vi har foredlet smaken ytterligere med ingredienser som wakame-tang, vårløk og yaki-fu. Disse ingrediensene gjør suppen enda mer næringsrik: Wakame-tang er en utmerket kilde til jod, vitaminer, mineraler og antioksidanter, og yaki-fu – japansk tørrbakt hvete – er rik på karbohydrater.
Det er så enkelt å nyte deilige japanske smaker samtidig som du sparer tid – Kikkoman Aka Misosuppe gjør det mulig!
Dessuten passer alle misosuppene våre for veganere!
* Næringsverdiene er basert på tilberedning i kokende vann.