
Hvitt og rødt misopulver (soyabønner, ris, salt) (80%), tørket tofu (soyabønner, geleringsmiddel (magnesiumklorid)) (5%), tørket tang, tørket spinat (3,6%), fuktighetsbevarende middel (sorbitol), bleket stivelse, smaksforsterkere (mononatriumglutamat, dinatriuminosinat, dinatriumguanylat), tarepulver, gjærekstrakt, surhetsregulerende middel (natriumkarbonater).
SUNN OG ALLSIDIG!
Misosuppe er en ekte nasjonalrett i Japan. Den serveres nesten alltid med spisepinner, som brukes til å spise de faste bitene i suppen. Japanerne dropper skjeen og drikker resten av suppen rett fra bollen.
Kikkoman Misosuppe med tofu og spinat er ikke bare enkel å tilberede, den er også en deilig base for mange andre smakfulle retter, som misoramen og udonnudelsuppe. Den fungerer også glimrende som krydder, enten til stekt ris, wokstekte nudler eller i en saus til misopasta.
Alle våre misosupper passer for veganere!
* Næringsverdiene er basert på tilberedning i kokende vann.
Spinat inneholder jern, kalsium, viktige vitaminer og mineraler – noe som gjør det ekstra næringsrikt!