

Regnbuesalat med misodressing
En fargerik salat med sprø kål, eple og pære i en syrlig misodressing med Kikkoman Glutenfri Soyasaus – lys, frisk og perfekt som lunsj enten hjemme eller på kontoret.
Tilberedning
Steg 1

100 g spisskål – 160 g rødkål – 120 g ferske rødbeter – 2 gulrøtter – 50 g reddik – 1 lite rødt eple – 1 liten rød pære
Riv spisskål, rødkål, rødbeter og gulrøtter grovt, og hold dem adskilt. Skjær opp reddik, og skjær eplet og pæren i båter først og deretter i skiver.
Steg 2

1 ts misopasta – 2 ss eplecidereddik – 2 ts linfrøolje – 2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Tamari Glutenfri Soyasaus – 1 ts Kikkoman søt Smakstilsetning til Matlaging i Mirin-Style – Nymalt pepper – 2 ts linfrø (knust om ønskelig) – 2 ss vann
For å lage dressingen, pisk misopastaen med 2 ss vann, eddik, olje, Kikkoman Glutenfri Soyasaus og Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter, og krydre deretter med pepper. Rist linfrøene i en liten non-stick-stekepanne.
Steg 3

200 g cottage cheese
Legg salaten lagvis i et høyt sylteglass slik: dressing, rødkål, eple, gulrot, reddik, spisskål, rødbeter, pære, cottage cheese og linfrø. Skru på lokket og rist kort før servering slik at dressingen fordeles. Eventuelt kan salaten serveres i boller.
Tips
Salaten kan tilberedes dagen i forveien og oppbevares i kjøleskapet. Det er best å lagre cottage cheesen for seg eller ha salaten i en todelt salatbolle.
Oppskrifts-ID: 1584
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer



![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)






![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)








