Regnbuesalat med misodressing
Regnbuesalat med misodressing

Regnbuesalat med misodressing

total tid 15 min.
15 min. tilberedningstid

En fargerik salat med sprø kål, eple og pære i en syrlig misodressing med Kikkoman Glutenfri Soyasaus – lys, frisk og perfekt som lunsj enten hjemme eller på kontoret.

Ingredienser

2 porsjoner
100 g
spisskål
160 g
rødkål
120 g
ferske rødbeter
2 
gulrøtter
50 g
reddik
1 
lite rødt eple
1 
liten rød pære
1 ts
misopasta
2 ss
eplecidereddik
2 ts
linfrøolje
Nymalt pepper
2 ts
linfrø (knust om ønskelig)
2 ss
vann
200 g
cottage cheese
Næringsinnhold (per porsjon):1.127 kJ / 270 kcal
9,2 gFett
14,7 gProtein
31 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

100 g spisskål – 160 g rødkål – 120 g ferske rødbeter – 2  gulrøtter – 50 g reddik – 1  lite rødt eple – 1  liten rød pære

Riv spisskål, rødkål, rødbeter og gulrøtter grovt, og hold dem adskilt. Skjær opp reddik, og skjær eplet og pæren i båter først og deretter i skiver.

Steg 2

1 ts misopasta – 2 ss eplecidereddik – 2 ts linfrøolje – 2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Tamari Glutenfri Soyasaus1 ts Kikkoman søt Smakstilsetning til Matlaging i Mirin-Style – Nymalt pepper – 2 ts linfrø (knust om ønskelig) – 2 ss vann

For å lage dressingen, pisk misopastaen med 2 ss vann, eddik, olje, Kikkoman Glutenfri Soyasaus og Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter, og krydre deretter med pepper. Rist linfrøene i en liten non-stick-stekepanne.

Steg 3

200 g cottage cheese

Legg salaten lagvis i et høyt sylteglass slik: dressing, rødkål, eple, gulrot, reddik, spisskål, rødbeter, pære, cottage cheese og linfrø. Skru på lokket og rist kort før servering slik at dressingen fordeles. Eventuelt kan salaten serveres i boller.

Tips

Salaten kan tilberedes dagen i forveien og oppbevares i kjøleskapet. Det er best å lagre cottage cheesen for seg eller ha salaten i en todelt salatbolle.

Oppskrifts-ID: 1584

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

100 g spisskål – 160 g rødkål – 120 g ferske rødbeter – 2 gulrøtter – 50 g reddik – 1 lite rødt eple – 1 liten rød pære

Riv spisskål, rødkål, rødbeter og gulrøtter grovt, og hold dem adskilt. Skjær opp reddik, og skjær eplet og pæren i båter først og deretter i skiver.

1 ts misopasta – 2 ss eplecidereddik – 2 ts linfrøolje – 2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Tamari Glutenfri Soyasaus1 ts Kikkoman søt Smakstilsetning til Matlaging i Mirin-Style – Nymalt pepper – 2 ts linfrø (knust om ønskelig) – 2 ss vann

For å lage dressingen, pisk misopastaen med 2 ss vann, eddik, olje, Kikkoman Glutenfri Soyasaus og Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter, og krydre deretter med pepper. Rist linfrøene i en liten non-stick-stekepanne.

200 g cottage cheese

Legg salaten lagvis i et høyt sylteglass slik: dressing, rødkål, eple, gulrot, reddik, spisskål, rødbeter, pære, cottage cheese og linfrø. Skru på lokket og rist kort før servering slik at dressingen fordeles. Eventuelt kan salaten serveres i boller.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.