Hvitt misopulver (soybønner, ris, salt) (82%), tørket tang, tørket hvetegluten,smaksforsterkere (monosodiumglutamat, dinatriuminosinat, dinatriumguanylat), tarepulver, tørket vårløk, gjærekstrakt, surhetsregulerende middel (natriumkarbonater).
DET HVITE MISO-ALTERNATIVET!
Denne typen misosuppe har en søt til lettsaltet smak og en lett fargetone – derav navnet, shiro, som betyr hvit på japansk.
Soyabønner og ris som har blitt gjæret i ikke mer enn to måneder, danner grunnlaget for denne deilige suppen. Men den inneholder også mange andre viktige ingredienser som gjør den til et spesielt næringsrikt måltid. Foruten vårløk inneholder den også wakame-tang – som er rik på jod, vitaminer, mineraler og antioksidanter – og yaki-fu, japansk tørrbakt hvete, som er en utmerket kilde til karbohydrater.
Vår autentiske japanske Shiro (Hvit) Misosuppe er ikke bare rask og enkel å tilberede som egen smårett, den kan også piffe opp andre retter, så her er det bare å være kreativ!
Greit å vite: alle Kikkomans instante misosupper passer for veganere.
* Næringsverdiene er basert på tilberedning i kokende vann.