Glutenfri Soyasaus (Vann, Soyabønner, Salt, Spriteddik), Vin (inneholder svoveldioksid), Sukker, Vann, Spriteddik, Salt, Krydderekstrakter, Løkpulver, Hvitløkspulver.
MARINERING GJORT ENKELT.
Denne teriyakimarinaden er glutenfri, men det går på ingen måte ut over den særegne og høyt verdsatte smaken av teriyakisaus. Enten du bruker den som smaksrik marinade til sommergrillen eller som en hemmelig ingrediens for å gi wokrettene en ekstra piff, gjør Kikkoman Glutenfri Teriyaki Marinade en hel rekke måltider enda mer smakfulle.
Teriyaki (fra teri – å glasere, og yaki – å grille eller bresere) er et japansk kulinarisk begrep som går helt tilbake til Edo-perioden (ca. 1608-1868). Det innebærer å marinere kjøtt og fisk med en spesiell teriyakisaus som deretter grilles eller stekes, noe som gir maten en delikat søt-spicy smak og nydelig glans. Likevel er ikke denne tilberedningsmåten kun begrenset til Japan, men har fans over hele verden.
Kikkoman Glutenfri Teriyaki Marinade passer perfekt til alle grillklassikerne og beriker både salater og risretter. Den er også en super base for deilige dipper og går utmerket sammen med veganske retter.
Har du sett vår Tamari Glutenfri Soyasaus? Klikk her for produktsiden.