
Hvetemel, Rørsukker, Gjær, Salt.
Et must have på kjøkkenet
Panko brødrasp er laget av en helt spesiell loff. Navnet kommer fra japansk pan, som betyr brød, og ko, som betyr mel.
Dette sprø brødrasp produktet er et must på ethvert kjøkken. Det egner seg til koking, baking, steking og fritering, og gjør at maten blir skikkelig crispy. Fordi pankoflakene er finmalt og tørket, er de lettere og luftigere enn vanlige brødsmuler. Og fordi flakene absorberer mindre olje og fett, kjennes teksturen mye mer sprø og knasende. En søt hemmelighet: Kikkoman Panko – Sprø Brødrasp i Japansk Stil inneholder ingen krydder, så det passer også ideelt til desserter. Tertebunnene blir sprøere, og friterte desserter får et deilig, knasende belegg.
For å lage ekstra kremete supper og sauser er det bare å røre inn én til to spiseskjeer Kikkoman Panko!