Soy sauce (Water, Soybeans, Wheat, Salt) (76%), Water, Sugar, Yeast extract, Salt.
ET MILDT PREG PÅ FISK OG SJØMAT.
Sushi og sashimi er ikke bare populært på restauranter; de har også funnet veien inn på kjøkkenet hjemme. Kikkoman Sushi & Sashimi-Soyasaus er det perfekte krydderet å ha i skapet for dem som liker det autentisk.
Denne spesielle sausen er litt mildere enn den klassiske Kikkoman Soyasaus, men er brygget med samme omhu for tradisjonelle oppskrifter. Sausens mildhet passer perfekt til den friske kryddersmaken av wasabi, samtidig som den lar de mange smakene i fisk og sjømat komme til sin fulle rett.
Greit å vite: Kikkoman Sushi & Sashimi-Soyasaus er vegansk, noe som gjør den til det ideelle valget for matelskere som lar agurk og avokado stå sentralt i makirullen.
Interessert i å lære mer om bryggeprosessen bak våre naturlig fremstilte soyasauser? Finn ut mer her.