Sukker (36%), Soyasaus (Vann, Soyabønner, Hvete, Salt) (36%), Glukosesirup, Vin (inneholder svoveldioksid), Vann, Salt, Gjærekstrakt.
FORBLØFFENDE ALLSIDIG.
Ønsker du en ny vri på risen? Da har vi noe til deg: Kikkoman Saus til Ris. Nøye utvalgte ingredienser gir den en unik søt og spicy smak, og den gir retter av alle slag en appetittvekkende glasur. Enten det er kjøtt, grønnsaker, supper eller salater, smaker ethvert måltid virkelig deilig med denne sausen.
Kikkoman Saus til Ris kan brukes på flere forskjellige måter mer: det er den ideelle ingrediensen i dressinger og setter et unikt preg på karamelliserte grønnsaker og nøtter. Bare noen få skjeer kan gjøre selv en vanlig søndagsstek til et kulinarisk høydepunkt.
Sausen vår er en fryd ikke bare for kjøttelskere, men også for dem som foretrekker et vegansk kosthold.
Kikkoman Saus til Ris er basert på Naturlig Brygget Soyasaus. Hvis du ønsker å lære mer om den spesielle produksjonsprosessen, kan du finne mer informasjon på produktsiden. Du kan også lese mer om Kikkomans historie her.