Kyllinglever grillet på spyd

total tid 15 min.
5 min. tilberedningstid
10 min. koketid

Ingredienser

4 porsjoner
240 g
kyllinglever

eller

eller hjemmelaget saus laget av:

1 ss
honning
2 ss
rødvin
 ½ ss
vegetabilsk olje
 ½ ss
sansho (eller hvit pepper)
Næringsinnhold (per porsjon): 513 kJ  /  122 kcal
4,1 g Fett
14 g Protein
6,9 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

  1. Rens og vask kyllingleveren, tørk av, skjær i ca. 15 g store stykker og tre på spyd.
    Varm opp vegetabilsk olje og stek kyllinglever-spydene ved middels varme i ca. 3 minutter med lokket på stekepannen. Snu spydene og stek videre i ca. 1 minutt. Legg spydene på en tallerken og hold varm.
    Hell av oljen fra stekepannen og tilsett Kikkoman Yakitori-saus (eller 4 ss Kikkoman saus for ris) og varm opp. Ha spydene tilbake oppi stekepannen og rist slik at spydene fullstendig er dekket av sausen.
    Legg spydene på en tallerken, dryss over sansho (eller hvit pepper) og server.

Steg 2

Ved tilberedning med hjemmelaget saus:

Inntil steking er tilberedningen av spydene identisk. Etter du har helt av resten av oljen fra stekepannen, tilsetter du honning og rødvin og lar det småkoke til honningen er løst opp. Tilsett soyasausen og kok opp til sausen er litt tykkflytende.

  1. Ha spydene tilbake i stekepannen og rist slik at spydene fullstendig er dekket av sausen.
  2. Legg spydene på en tallerken, dryss over sansho (eller hvit pepper) og server.

Oppskrifts-ID: 134

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

  1. Rens og vask kyllingleveren, tørk av, skjær i ca. 15 g store stykker og tre på spyd.
    Varm opp vegetabilsk olje og stek kyllinglever-spydene ved middels varme i ca. 3 minutter med lokket på stekepannen. Snu spydene og stek videre i ca. 1 minutt. Legg spydene på en tallerken og hold varm.
    Hell av oljen fra stekepannen og tilsett Kikkoman Yakitori-saus (eller 4 ss Kikkoman saus for ris) og varm opp. Ha spydene tilbake oppi stekepannen og rist slik at spydene fullstendig er dekket av sausen.
    Legg spydene på en tallerken, dryss over sansho (eller hvit pepper) og server.

Ved tilberedning med hjemmelaget saus:

Inntil steking er tilberedningen av spydene identisk. Etter du har helt av resten av oljen fra stekepannen, tilsetter du honning og rødvin og lar det småkoke til honningen er løst opp. Tilsett soyasausen og kok opp til sausen er litt tykkflytende.

  1. Ha spydene tilbake i stekepannen og rist slik at spydene fullstendig er dekket av sausen.
  2. Legg spydene på en tallerken, dryss over sansho (eller hvit pepper) og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.