Lunsjretter med tofu og risnudler

Opplev de rike og livlige smakene fra det asiatiske kjøkkenet med disse varierte oppskriftene som er lette å lage. Nyt sprø sommerruller med tofu og grønnsaker, en forfriskende bolle med peanøtter, tofu og nudler, og varm opp med den lindrende tofusuppen. Hver av rettene er fullpakket med sunne grønnsaker og inneholder proteinrik tofu – her får du tre nydelige måltider med et minimum av innkjøp og tilberedning.

Ingredienser

6 
ark rispapir
400 g
kokte risnudler
460 g
tofu
2 
røde paprikaer
2 
squash
1 
lang agurk
100 g
rødkål
100 g
grønne erter
5 ss
hakkede peanøtter
6 ss
fersk koriander
2 ss
olivenolje
1 ss
lønnesirup
3 ss
limesaft
2 ss
peanøttsmør
500 g
tomatpuré
5 dl
grønnsakskraft

Grønnsakssuppe med tofu

Grønnsakssuppe med tofu
Grønnsakssuppe med tofu

Steg 1

180 g tofu – 1  rød paprika – 1  squash – 20 g rødkål – 40 g erter – 2 ss olivenolje – 500 g tomatpuré – 500 dl grønnsakskraft

Skjær tofuen og grønnsakene i terninger. Stek dem i olivenolje sammen med ertene. Tilsett pureen og kraften, og la det småkoke i 20 minutter.

Steg 2

2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus80 g kokte risnudler – 2 ss hakkede peanøtter – 2 ss fersk koriander

Krydre med Kikkoman Soyasaus og server med nudler, nøtter og koriander.

Næringsinnhold (per porsjon):2142 kJ / 512 kcal
25,6 gFett
26,4 gProtein
43,4 gKarbohydrater

Nudelbolle med peanøtt-tofu

Nudelbolle med peanøtt-tofu
Nudelbolle med peanøtt-tofu

Steg 1

180 g tofu – 1 ss Kikkoman ristet Sesamolje2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ss peanøttsmør – 2 ss limesaft – 1 ss hakkede peanøtter

Bland Kikkoman Soyasaus med peanøttsmør og limesaft. Skjær opp tofuen og stek den i Kikkoman Sesamolje. Tilsett sauseblandingen og stek i ytterligere ett minutt. Dryss over peanøttene.

Steg 2

0,5  rød paprika – 0,5  lang agurk – 0,5  squash – 40 g rødkål – 40 g kokte erter – 200 g kokte risnudler – 2 ss fersk koriander

Skjær opp grønnsakene og legg dem i en lunsjboks sammen med tofu, kokte erter, nudler og koriander.

Næringsinnhold (per porsjon):1723 kJ / 412 kcal
18,4 gFett
21,5 gProtein
39,5 gKarbohydrater

Sommerruller med tofu

Sommerruller med tofu
Sommerruller med tofu

Steg 1

6  ark rispapir – 100 g tofu – 0,5  rød paprika – 0,5  lang agurk – 40 g rødkål – 0,5  squash

Skjær grønnsakene og tofuen i staver. Legg rispapiret i vann til det mykner.

Steg 2

120 g kokte risnudler – 20 g kokte erter – 2 ss hakkede peanøtter

Legg en porsjon nudler, tofu, hakkede grønnsaker, kokte erter og peanøtter på et ark rispapir. Rull det forsiktig sammen.

Steg 3

2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ss Kikkoman ristet Sesamolje1 ss lønnesirup – 1 ss limesaft – 1 ss peanøttsmør – 2 ss fersk koriander

Bland sammen ingrediensene til sausen og server med sommerrullene og koriander.

Næringsinnhold (per porsjon):1949 kJ / 466 kcal
20 gFett
19,3 gProtein
50 gKarbohydrater

Oppdag mer

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.

Interessert i spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser?

Til nyhetsbrevet