

Lunsjretter med halloumiost
Halloumiparadiset: inviter det greske solskinnet til bords med disse tre halloumibaserte lunsjrettene. Fra grillet pita med halloumi og en bolle med halloumi og grønnsaker i urtesaus til sydende halloumispyd med grønnsaker på urteris. Perfekt for en uke med mye deilig variasjon.
Halloumispyd servert på urteris


Steg 1

150 g kokt basmatiris – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt – 1 ss timian – 1 ss oregano – 200 g halloumi – 1 ss olivenolje
Bland den kokte risen med Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt og urter. Fyll i lunsjbokser. Skjær halloumiosten i terninger og stek dem i en grillpanne.
Steg 2

1 grønn paprika – 1 lang agurk – 1 avokado – 20 g fersk spinat
Skjær paprikaen i store terninger, og skjær agurken i skiver. Tre dem på cocktailpinner sammen med halloumi. Server med ris, spinat og oppskåret avokado.
Bolle med stekt halloumi


Steg 1

150 g kokt basmatiris – 200 g halloumi – 1 ss olivenolje
Legg risen i lunsjbokser. Skjær halloumiosten i terninger og stek i olivenolje til de er gyllenbrune.
Steg 2

1 avokado – 0,5 grønn paprika – 0,5 lang agurk
Skjær avokado, paprika og agurk i terninger.
Steg 3

30 g fersk spinat – 3 ss gresk yoghurt – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt – 0,5 ts pepper – 0,5 ss timian – 0,5 ss oregano
Bland ingrediensene til sausen. Server med ris og spinat.
Pita fylt med grillet halloumi


Steg 1

2 ss gresk yoghurt – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt – 2 ss sitronsaft – 1 ss olivenolje – 2 pitabrød
Bland sammen ingrediensene til sausen og smør den på pitabrødet.
Steg 2

200 g halloumi – 0,5 ss timian – 0,5 ss oregano – 1 ss olivenolje
Skjær halloumiosten i 2 halvdeler, gni dem inn med olivenolje og urter, og stek på begge sider i en grillpanne.
Steg 3

1 avokado – 0,5 grønn paprika – 0,5 lang agurk – 20 g fersk spinat
Fyll pitabrødene med spinat, oppskårne grønnsaker og grillet halloumi.
Oppdag mer