Laksespyd med dipp
Tilberedning
Steg 1
Ha laksen i en skål, og hell glutenfri teriyaki-marinade over. La marinere tildekket i kjøleskapet i minst 2 timer. Imens bløtlegger du 8 trespidd i vann.
Steg 2
Tilberedning av sausen: Rør sammen 1 ss glutenfri teriyaki-marinade med revet ingefær og wasabi til en pasta. Tilsett resten av teriyaki-marinaden litt etter litt, og bland det hele med limesaft. For å lage chili- og majonesdippen, ha majonesen i en skål og rør inn chilisausen med en skje.
Steg 3
Før du griller, trer du tre laksebiter på hvert spidd. Varm opp grillen eller grillpannen, og grill laksen i 3 minutter eller lenger på hver side, alt etter hvordan du ønsker det. Dipp serveres sammen med limebåter. Press limejuice over før servering. Pynt med vårløk om du ønsker.
Oppskrifts-ID: 211
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer