Ramen med skinke og marinert egg
Lag deilig og tradisjonell japansk ramen med svinekjøtt og nudler. Middagen er reddet med denne enkle oppskriften!
Ingredienser
Marinerte egg:
Ramensuppen:
Tilberedning
Steg 1
Legg soyasaus, tørkede tomater og sopp i lake over natten for å lage ramen-basen.
Steg 2
Skrell hvitløk og hakk den i fine biter. Vask purre og skjær den i fine ringer.
Steg 3
Skrell ingefær, skjær i skiver, og kok opp med hvitløk, purre, kjøttbuljong, sukker, pepper og soyasausblanding.
Steg 4
Ta ramen-basen av komfyren, la basen avkjøles og hell gjennom en finmasket sil.
Steg 5
For de marinerte eggene koker du eggene etter eget ønske og fjerner skallet. Kok opp hønsekraft, soyasaus og sukker, ha det sammen med eggene i en frysepose, press ut luften og mariner i 1-2 timer.
Steg 6
Tilbered nudlene til ramensuppen etter anvisningen på pakken. Tilsett 3 ½ - 4 ss ramen-base og 350 ml varm kraft i fire skåler (gjerne Donburi skåler). Drypp nudlene godt av og legg dem i suppen.
Steg 7
Skjær vårløk i fine ringer og vask godt. Del eggene i to. Ha skinken med de marinerte eggene og sprøstekt løk i suppen og pynt med vårløk og noriblader. Dryss over pepper etter eget ønske og server.
Alternatively Kikkoman Tamari gluten-free Soy Sauce or Kikkoman Organic Soy Sauce can be used.
Oppskrifts-ID: 128
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer