

Vegansk sushirull med kål
En sushirull pakket inn i søt og deilig kål. Rosa ris gir denne vegansushien et elegant utseende, mens avokado- og basilikumsaus utgjør det perfekte tilbehør.
Tilberedning
Steg 1
150 g ris – 210 dl vann – 3 ss Kikkoman Kryddersaus for Sushiris (125ml) – 1 rødbete – 35 g hermetiske maiskorn – 1 ts salt
Skyll risen 3-4 ganger og la den sile av i et dørslag. Ha den deretter i en kasserolle med 2,1 dl vann og bløtlegg den i 20 minutter før koking. Kok risen, og mens den fortsatt er varm, blander du den med Kikkoman Kryddersaus for Sushiris for å lage sushiris.
Kok rødbeten hel i 20 minutter, skrell den deretter og skjær den i veldig små biter.
Ha saltet i vannet og kok maiskornene i 2 minutter. Sil av.
Steg 2
2 store spisse kålblader – 25 g agurk
Riv forsiktig av kålbladene. Skyll dem, pakk dem inn i plastfolie og varm i mikrobølgeovn på 650 W i 2 minutter (bruk kun plastfolie som er egnet for mikrobølgeovn). Skjær agurken i veldig små biter.
Steg 3
Bland rødbeter, maiskorn og agurk med risen. Tørk eventuell fukt av kålbladene. Lag baller av sushirisen. Legg dem i midten av hvert kålblad og brett til ruller. Skjær den sammenrullede sushien i to og server på en tallerken.
Steg 4
1 avokado – 5 g basilikum – 1 ss Kikkoman en Blanding av Soyasaus, eddik og Sitronaromaer – 1 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Kjør skrelt avokado, basilikum, Kikkoman Ponzu Sitron og Kikkoman Soyasaus i en hurtigmikser til du får en jevn saus.
Server sushien med dippsausen.
Hvis du vil ha en mer detaljert instruksjon om hvordan du lager sushiris, kan du besøke vår oppskriftsside: www.kikkoman.eu/recipes/detail/sushi-rice
Oppskrifts-ID: 1409
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer