

Vegansk sushirull med kål
En sushirull pakket inn i søt og deilig kål. Rosa ris gir denne vegansushien et elegant utseende, mens avokado- og basilikumsaus utgjør det perfekte tilbehør.
Tilberedning
Steg 1
150 g ris – 210 dl vann – 3 ss Kikkoman Kryddersaus for Sushiris (125ml) – 1 rødbete – 35 g hermetiske maiskorn – 1 ts salt
Skyll risen 3-4 ganger og la den sile av i et dørslag. Ha den deretter i en kasserolle med 2,1 dl vann og bløtlegg den i 20 minutter før koking. Kok risen, og mens den fortsatt er varm, blander du den med Kikkoman Kryddersaus for Sushiris for å lage sushiris.
Kok rødbeten hel i 20 minutter, skrell den deretter og skjær den i veldig små biter.
Ha saltet i vannet og kok maiskornene i 2 minutter. Sil av.
Steg 2
2 store spisse kålblader – 25 g agurk
Riv forsiktig av kålbladene. Skyll dem, pakk dem inn i plastfolie og varm i mikrobølgeovn på 650 W i 2 minutter (bruk kun plastfolie som er egnet for mikrobølgeovn). Skjær agurken i veldig små biter.
Steg 3
Bland rødbeter, maiskorn og agurk med risen. Tørk eventuell fukt av kålbladene. Lag baller av sushirisen. Legg dem i midten av hvert kålblad og brett til ruller. Skjær den sammenrullede sushien i to og server på en tallerken.
Steg 4
1 avokado – 5 g basilikum – 1 ss Kikkoman en Blanding av Soyasaus, eddik og Sitronaromaer – 1 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Kjør skrelt avokado, basilikum, Kikkoman Ponzu Sitron og Kikkoman Soyasaus i en hurtigmikser til du får en jevn saus.
Server sushien med dippsausen.
Tips
Hvis du vil ha en mer detaljert instruksjon om hvordan du lager sushiris, kan du besøke vår oppskriftsside.
Oppskrifts-ID: 1409
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer