Risonisalat med sommergrønnsaker
Risonisalat med sommergrønnsaker

Risonisalat med sommergrønnsaker

total tid28 min.
20 min.tilberedningstid
8 min.koketid

Denne risonisalaten, bugnende av sommersmaker, kombinerer mør pasta, knasende sprø grønnsaker, pecorino romano og en syrlig limedressing – perfekt som et lett måltid eller som tilbehør.

Ingredienser

2 porsjoner
120 g
risoni
2 ss
fersk limesaft
2 ss
olivenolje
1 ss
honning
50 g
cherrytomater
50 g
agurk, skåret i terninger
1 
gul pepper, skåret i terninger
1 
vårløk, skåret i terninger
35 g
revet pecorino romano
10 g
ferske urter til garnityr (f.eks. basilikum, dill eller persille)
Næringsinnhold (per porsjon):1465 kJ / 350 kcal
15 gFett
10 gProtein
45 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

120 g risoni

Kok risonien i saltet vann i henhold til anvisningene på pakken. Sil av vannet og la den stå til den blir helt avkjølt.

Steg 2

2 ss fersk limesaft – 2 ss olivenolje – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ss honning

Pisk sammen limesaft, olivenolje, honning og Kikkoman Soyasaus i en liten bolle for å lage dressingen.

Steg 3

50 g cherrytomater – 50 g agurk, skåret i terninger – 1  gul pepper, skåret i terninger – 1  vårløk, skåret i terninger – 35 g revet pecorino romano – 10 g ferske urter til garnityr (f.eks. basilikum, dill eller persille) – 0,4 dl Kikkoman Saus For Poke Bowl Basert På Soyasaus Og Sesamolje

Bland den avkjølte risonien med de oppskårne sommergrønnsakene i en stor bolle. Hell limedressingen over salaten og vend den forsiktig inn så alle ingrediensene dekkes jevnt. Garner med ferske urter, revet pecorino romano og Kikkoman Pokesaus.

Tip

Oppskrifts-ID: 1448

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

120 g risoni

Kok risonien i saltet vann i henhold til anvisningene på pakken. Sil av vannet og la den stå til den blir helt avkjølt.

2 ss fersk limesaft – 2 ss olivenolje – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ss honning

Pisk sammen limesaft, olivenolje, honning og Kikkoman Soyasaus i en liten bolle for å lage dressingen.

50 g cherrytomater – 50 g agurk, skåret i terninger – 1 gul pepper, skåret i terninger – 1 vårløk, skåret i terninger – 35 g revet pecorino romano – 10 g ferske urter til garnityr (f.eks. basilikum, dill eller persille) – 0,4 dl Kikkoman Saus For Poke Bowl Basert På Soyasaus Og Sesamolje

Bland den avkjølte risonien med de oppskårne sommergrønnsakene i en stor bolle. Hell limedressingen over salaten og vend den forsiktig inn så alle ingrediensene dekkes jevnt. Garner med ferske urter, revet pecorino romano og Kikkoman Pokesaus.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.