

Risonisalat med sommergrønnsaker
Denne risonisalaten, bugnende av sommersmaker, kombinerer mør pasta, knasende sprø grønnsaker, pecorino romano og en syrlig limedressing – perfekt som et lett måltid eller som tilbehør.
Tilberedning
Steg 1

120 g risoni
Kok risonien i saltet vann i henhold til anvisningene på pakken. Sil av vannet og la den stå til den blir helt avkjølt.
Steg 2

2 ss fersk limesaft – 2 ss olivenolje – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ss honning
Pisk sammen limesaft, olivenolje, honning og Kikkoman Soyasaus i en liten bolle for å lage dressingen.
Steg 3

50 g cherrytomater – 50 g agurk, skåret i terninger – 1 gul pepper, skåret i terninger – 1 vårløk, skåret i terninger – 35 g revet pecorino romano – 10 g ferske urter til garnityr (f.eks. basilikum, dill eller persille) – 0,4 dl Kikkoman Saus For Poke Bowl Basert På Soyasaus Og Sesamolje
Bland den avkjølte risonien med de oppskårne sommergrønnsakene i en stor bolle. Hell limedressingen over salaten og vend den forsiktig inn så alle ingrediensene dekkes jevnt. Garner med ferske urter, revet pecorino romano og Kikkoman Pokesaus.
Tip
Oppskrifts-ID: 1448
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer