Enkel søtpotet og gulrotsuppe
Kremet suppe av søtpoteter, gulrøtter og løk, smakssatt med kremfløte og krydret med Kikkoman Mirin og friske urter.
Tilberedning
Steg 1
Skrell og vask søtpoteter og gulrøtter og skjær dem i biter. Skrell løken og skjær den i terninger.
Steg 2
Varm smøret i en kjele, tilsett søtpotet, gulrøtter og løk og fres i ca. fem minutter.
Steg 3
Hell i kraften, kok opp og stek under lokk i 20-25 minutter.
Steg 4
Vask urtene, tørk, finhakk eller kutt i rundstykker. Pisk fløten lett.
Steg 5
Mos suppen og smak til med Kikkoman Soyasaus og pepper. Tilsett kremfløten og halvparten av urtene, smak til med Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter og fyll i suppeskåler eller tallerkener.
Steg 6
Dryss over de resterende urtene og server.
Tips:
Server med ristede baguetteskiver, toppet med ost.
Avslutt suppen med fersk ingefær.
Krydre med chiliflak.
Oppskrifts-ID: 1035
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer