

Seige chocolate chip cookies med cashewnøtter
Seige cookies fulle av supermyke sjokoladebiter og knasende cashewnøtter, avrundet med en fyldig smak av umami fra Kikkoman Soyasaus – en uimotståelig søtsalt godbit.
Tilberedning
Steg 1

280 g hvetemel – 2 ts maisstivelse – ½ ts natron – 170 g mykt smør – 200 g brunt sukker – 100 g sukker – 2 ts vaniljepasta – 4 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 egg
Forvarm stekeovnen til 180 °C og legg bakepapir på 2 stekebrett. Bland hvetemel, maisstivelse og natron. Pisk smøret og begge sukkertypene i 2–3 minutter. Rør inn vaniljepasta, Kikkoman Soyasaus og egg.
Steg 2

100 g sjokoladelinser eller hakket sjokolade – 50 g hakkede cashewnøtter
Vend melblandingen raskt inn. Vend inn sjokoladelinser og cashewnøtter. Bruk en isskje eller 2 vanlige skjeer for å forme cookies, og plasser dem på stekebrettene med mye luft imellom. Stek i ca. 10 minutter.
Steg 3

50 g sjokoladelinser eller hakket sjokolade
Straks du tar de varme cookiesene ut av ovnen, trykk ekstra sjokoladelinser inn i dem. La dem kjøle seg av på rist.
Tips:
Raffiner dine cookies med en trikolor av sjokolade: hvit, mørk og melkesjokolade.
For å lage ekstra store cookies kan du lage større porsjoner deig og la det være masse luft mellom dem under steking.
Oppskrifts-ID: 1493
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer