Agurksalat med nøtter, chili og soyasaus
Agurksalat med nøtter, chili og soyasaus

Agurksalat med nøtter, chili og soyasaus

3,5 2 vurderinger
total tid30 min.
30 min.tilberedningstid

En forfriskende agurksalat med nøttekrønsj, spicy chili og pikant Kikkoman Soyasaus, toppet med sprøstekt løk for ekstra tekstur og smak.

Ingredienser

2 porsjoner
2 
lange agurker, ca. 600 g
1 ss
chiliflak
1 ss
riseddik
2 
hvitløksfedd
2 cm
ingefær
1 ss
honning
50 g
cashewnøtter
1 klype
salt
1 klype
pepper
50 g
fersk koriander
50 g
gressløk
50 g
sprøstekt løk
Næringsinnhold (per porsjon):1655 kJ / 395 kcal
22 gFett
11 gProtein
40 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

2  lange agurker, ca. 600 g

Skjær agurkene i tykke halvmåner.

Steg 2

1 ss chiliflak – 1 ss riseddik – 3 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus2  hvitløksfedd – 2 cm ingefær – 1 ss honning – 1 ts Kikkoman ristet Sesamolje50 g cashewnøtter – 1 klype salt – 1 klype pepper

Finhakk hvitløk, ingefær og cashewnøtter. Rør hvitløk, nøtter og ingefær sammen i en bolle. Tilsett chiliflak, Kikkoman Soyasaus, riseddik, honning og Kikkoman Sesamolje. Bland alt godt. Smak til med salt og pepper. Rør agurken sammen med dressingen.

Steg 3

50 g fersk koriander – 50 g gressløk – 50 g sprøstekt løk

Hakk koriander og gressløk. Bland med agurksalaten, dryss over sprøstekt løk og server.

Tip

Oppskrifts-ID: 1456

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

2 lange agurker, ca. 600 g

Skjær agurkene i tykke halvmåner.

1 ss chiliflak – 1 ss riseddik – 3 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus2 hvitløksfedd – 2 cm ingefær – 1 ss honning – 1 ts Kikkoman ristet Sesamolje50 g cashewnøtter – 1 klype salt – 1 klype pepper

Finhakk hvitløk, ingefær og cashewnøtter. Rør hvitløk, nøtter og ingefær sammen i en bolle. Tilsett chiliflak, Kikkoman Soyasaus, riseddik, honning og Kikkoman Sesamolje. Bland alt godt. Smak til med salt og pepper. Rør agurken sammen med dressingen.

50 g fersk koriander – 50 g gressløk – 50 g sprøstekt løk

Hakk koriander og gressløk. Bland med agurksalaten, dryss over sprøstekt løk og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.