

Agurksalat med nøtter, chili og soyasaus
En forfriskende agurksalat med nøttekrønsj, spicy chili og pikant Kikkoman Soyasaus, toppet med sprøstekt løk for ekstra tekstur og smak.
Tilberedning
Steg 1

2 lange agurker, ca. 600 g
Skjær agurkene i tykke halvmåner.
Steg 2

1 ss chiliflak – 1 ss riseddik – 3 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 2 hvitløksfedd – 2 cm ingefær – 1 ss honning – 1 ts Kikkoman ristet Sesamolje – 50 g cashewnøtter – 1 klype salt – 1 klype pepper
Finhakk hvitløk, ingefær og cashewnøtter. Rør hvitløk, nøtter og ingefær sammen i en bolle. Tilsett chiliflak, Kikkoman Soyasaus, riseddik, honning og Kikkoman Sesamolje. Bland alt godt. Smak til med salt og pepper. Rør agurken sammen med dressingen.
Steg 3

50 g fersk koriander – 50 g gressløk – 50 g sprøstekt løk
Hakk koriander og gressløk. Bland med agurksalaten, dryss over sprøstekt løk og server.
Tip
Oppskrifts-ID: 1456
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer