Kikkoman Unagi-Saus

vegansk
Kikkoman Unagi-Saus 975 ml PET
Kun i asiabutikker

Sukker, vann, soyasaus (vann, soyabønner, hvete, salt), karamellisert sukkerlake, salt, modifisert stivelse, etanol, melasse, gjærekstrakt, spriteddik, fortykningsmiddel: xantangummi, kelppulver (Ascophyllum nodosum).

Hvorfor velge denne sausen? 

  • Smak: pikant, søt
  • Konsistens; veldig tyktflytende


For restauranter som spesialiserer seg på autentisk japansk mat, er Kikkoman Unagi-Saus det perfekte valget. Den er opprinnelig utviklet for retter med ål, men gjør også underverker med mange andre matvarer.

Smaken minner om Kikkoman Soyasaus – en av ingrediensene i unagi-sausen vår. Den skiller seg ut med sin karakteristiske sødme og glatte, tykke tekstur, som fremhever smaken og utseendet på enhver rett.

Selv om den egner seg best til japanske retter som sushi, sashimi og ålbaserte kreasjoner, fungerer Kikkoman Unagi-Saus også fantastisk som smakssetter til egg. Kreative kokker vil garantert finne enda flere bruksområder for denne allsidige sausen.

Spørsmål?

Vil du vite mer om produktene våre eller har andre spørsmål? Ta kontakt med oss!

OPPDAG VÅRE PRODUKTER

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.

Interessert i spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser?

Til nyhetsbrevet