Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi

glutenfri
Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi 1180 g
Kun i asiabutikker

Vann, Hvitløkspuré (Hvitløk, Salt, Solsikkeolje), Glukosesirup, Salt, Eplejuicekonsentrat, Appelsinjuicekonsentrat, Smaksforsterkere (Mononatriumglutamat, Dinatrium-5’-ribonukleotider), Rød chilipepper (Rød chilipepperpulver, Granulert rød chilipepper) (2%), Fiskesaus (Ansjos (Fisk), Salt, Sukker), Modifisert stivelse, Etylalkohol, Fargestoffer
(Vanlig karamell, Paprikaekstrakt), Hydrolysert soyaprotein, Spriteddik, Tørket og røkt pulver av bukstripet bonitt (Fisk), Glutenfri Soyasaus (Vann, Soyabønner, Salt, Spriteddik), Gjærekstrakt, Malt ingefær, Tangpulver (Ascophyllum nodosum), Fortykningsmiddel (Xantangummi).

Hvorfor velge denne sausen? 

  • Smak: syrlig, sterk, smakfull
  • Konsistens: tyktflytende


Inspirert av den tradisjonelle kålretten fra Korea er Kikkoman Kimchi Chili Sauce et verdifullt tilskudd til ethvert storkjøkken. Den setter et mektig, spicy preg på måltidet du serverer gjestene dine. 

Kikkoman Kimchi Chili Sauce kombinerer et mangfold av intense smaker som hvitløk, ingefær og chili for å skape en spicy blanding basert på den autentiske smaken av koreansk kimchi. Resultatet er en dyp og intens kryddersmak.

Sausen kan selvfølgelig brukes på storkjøkkenet for å tilberede klassiske kimchiretter – uten ventetid eller fermenteringstid. Men den kan også brukes til å piffe opp ris, frityrstekt mat, egg, nudler, dressinger, dipper, sauser og mange andre retter.

Spørsmål?

Vil du vite mer om produktene våre eller har andre spørsmål? Ta kontakt med oss!

Bli inspirert!

Dette produktet gir mange oppskrifter det perfekte «kikk»!

Til oppskriftene

OPPDAG VÅRE PRODUKTER

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.

Interessert i spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser?

Til nyhetsbrevet