Vegisterkaker
Vegisterkaker har for mange tatt over for julens store klassiker. Her får du en enkel oppskrift som smaker nydelig!
Tilberedning
Steg 1
Ha vegetardeigen i en bolle og bland inn finhakket løk, potetmel, Kikkoman soyasaus, muskatnøtt, ingefær og allehånde. Bland godt sammen.
Steg 2
Form 5-6 runde eller avlange kaker med en spiseskje.
Steg 3
Varm opp en stekepanne med litt olivenolje på middels varme og stek vegisterkakene til de har fått en fin og gyllen farge på begge sider.
Steg 4
Brun saus: Lag jevning ved å blande hvetemel og fløte i et tett glass og rist det til det er klumpfritt. Kok opp buljongen, og hell i jevningen i en tynn stråle. Rør hele tiden, så det ikke blir klumper.
Steg 5
Rør til sausen koker opp, og la den småkoke i ca. 5 minutter. Tilsett Kikkoman soyasaus, og smak til med salt og pepper.
Steg 6
Varm opp vegisterkakene i sausen før servering.
Oppskrifts-ID: 939
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer