

Tomatsalat med ponzu-dressing og soya-crunch
Tilberedning
Steg 1
Rist nøtter, mandler og gresskarkjerner sammen med Kikkoman naturlig brygget soyasaus i en stekepanne til soyasausen er fordampet. La dette stå til avkjøling.
Steg 2
Skyll tomaten og skjær den skiver. Skrell løken og skjær den i tynne skiver. Anrett tomat og løk på tallerknene.
Steg 3
Kikkoman Ponzu sitron soyasaus, sesamolje og hvitvin piskes sammen eller ristes godt i en cocktailshaker eller et syltetøyglass til det blir en glatt dressing. Hell dressingen over tomatsalaten.
Steg 4
Hakk den avkjølede soya-crunchen grovt og strø den og spirene over tomatsalaten. Server den ferdige salaten som tilbehør.
Oppskrifts-ID: 88
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer


![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















