Salat med grillede reker

total tid 30 min.
30 min. tilberedningstid

Grillede retter kan både være lette og utrolig rike på smak. Grillede reker er fulle av smak og servert med feltsalat og paprika er de et fantastisk måltid fra grillen.

Ingredienser

3 porsjoner
250 g
hvite reker
150 g
paprika
100 g
feltsalat
2 ss
fersk persille

Rekemarinade

2 ss
olivenolje
2 
fedd hvitløk

Yoghurt og persillesaus

160 g
naturell yoghurt
1 ss
olivenolje
2 ss
hakket persille
En klype pepper
Næringsinnhold (per porsjon): 1310 kJ  /  313 kcal
19 g Fett
24 g Protein
10 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Bland Ponzusausen med olivenolje og hakket hvitløk.

Steg 2

Gni de vaskede rekene med marinaden og la stå i 10 minutter. Etter 10 minutter, grill dem på begge sider helt til de blir gyllenbrune.

Steg 3

I løpet av steketiden, bland yoghurten med den hakkede persillen, olivenolje og pepper.

Steg 4

Blant de ferdige rekene med feltsalaten og hakket paprika. Server dem med yoghurt og persillesaus.

Oppskrifts-ID: 1009

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland Ponzusausen med olivenolje og hakket hvitløk.

Gni de vaskede rekene med marinaden og la stå i 10 minutter. Etter 10 minutter, grill dem på begge sider helt til de blir gyllenbrune.

I løpet av steketiden, bland yoghurten med den hakkede persillen, olivenolje og pepper.

Blant de ferdige rekene med feltsalaten og hakket paprika. Server dem med yoghurt og persillesaus.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.