

Kimchi kålsuppe med posjert egg
Syrlig kimchi møter posjert egg, fersk dill og kremete rømme i denne oppmuntrende kålsuppen – perfekt som middag eller en næringsrik lunsj.
Tilberedning
Steg 1

200 g kål, revet – 70 g kimchi, hakket – 6 dl grønnsakskraft – 2 ss olje – 2 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Varm opp oljen i en stor gryte på middels varme. Tilsett revet kål og hakket kimchi. Rørestek i 5-7 minutter til kålen skrumper inn og blir lett karamellisert. Når kålen og kimchien er godt stekt, hell oppi grønnsakskraft, Kikkoman Kimchi Chilisaus og Kikkoman Soyasaus. La suppen småkoke i ytterligere 10-15 minutter så smakene blandes med hverandre.
Steg 2

2 egg – 150 g kokte eggnudler – 5 g hakket fersk dill – 2 ss rømme
Kakk hvert egg i en liten kopp eller ramekin. Bruk en skje til å lage en virvel i den boblende suppen, og la eggene gli varsomt ned i midten. Posjer i 3-4 minutter så plommene forblir perfekt flytende. Hell suppen over eggnudlene og garner suppen med hakket fersk dill og rømme.
Tip
Oppskrifts-ID: 1450
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer