Kimchi kålsuppe med posjert egg
Kimchi kålsuppe med posjert egg

Kimchi kålsuppe med posjert egg

total tid30 min.
5 min.tilberedningstid
25 min.koketid

Syrlig kimchi møter posjert egg, fersk dill og kremete rømme i denne oppmuntrende kålsuppen – perfekt som middag eller en næringsrik lunsj.

Ingredienser

2 porsjoner
200 g
kål, revet
70 g
kimchi, hakket
6 dl
grønnsakskraft
2 ss
olje
2 
egg
150 g
kokte eggnudler
5 g
hakket fersk dill
2 ss
rømme
Næringsinnhold (per porsjon):1630 kJ / 390 kcal
21 gFett
16 gProtein
32 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

200 g kål, revet – 70 g kimchi, hakket – 6 dl grønnsakskraft – 2 ss olje – 2 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Varm opp oljen i en stor gryte på middels varme. Tilsett revet kål og hakket kimchi. Rørestek i 5-7 minutter til kålen skrumper inn og blir lett karamellisert. Når kålen og kimchien er godt stekt, hell oppi grønnsakskraft, Kikkoman Kimchi Chilisaus og Kikkoman Soyasaus. La suppen småkoke i ytterligere 10-15 minutter så smakene blandes med hverandre.

Steg 2

2  egg – 150 g kokte eggnudler – 5 g hakket fersk dill – 2 ss rømme

Kakk hvert egg i en liten kopp eller ramekin. Bruk en skje til å lage en virvel i den boblende suppen, og la eggene gli varsomt ned i midten. Posjer i 3-4 minutter så plommene forblir perfekt flytende. Hell suppen over eggnudlene og garner suppen med hakket fersk dill og rømme.

Tip

Oppskrifts-ID: 1450

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

200 g kål, revet – 70 g kimchi, hakket – 6 dl grønnsakskraft – 2 ss olje – 2 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Varm opp oljen i en stor gryte på middels varme. Tilsett revet kål og hakket kimchi. Rørestek i 5-7 minutter til kålen skrumper inn og blir lett karamellisert. Når kålen og kimchien er godt stekt, hell oppi grønnsakskraft, Kikkoman Kimchi Chilisaus og Kikkoman Soyasaus. La suppen småkoke i ytterligere 10-15 minutter så smakene blandes med hverandre.

2 egg – 150 g kokte eggnudler – 5 g hakket fersk dill – 2 ss rømme

Kakk hvert egg i en liten kopp eller ramekin. Bruk en skje til å lage en virvel i den boblende suppen, og la eggene gli varsomt ned i midten. Posjer i 3-4 minutter så plommene forblir perfekt flytende. Hell suppen over eggnudlene og garner suppen med hakket fersk dill og rømme.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.