Ørret med pesto

total tid 25 min.
25 min. tilberedningstid

Ørret smaksatt med aromatiske urter er en fisk som passer perfekt til grilling. Servert med persille og basilikumpesto, blir den enda mer smakfull og saftig.

Ingredienser

2 porsjoner
400 g
ørretfileter
1 ss
hakket persille
1 ss
hakket basilikum

Pesto

3 ss
olivenolje (30 g)
1 bunt
basilikum (15 g blader)
1 bunt
persille (blader 10 g)
1 ts
sitronsaft
2 ss
hakket gressløk
Næringsinnhold (per porsjon): 1917 kJ  /  458 kcal
33 g Fett
38 g Protein
1 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Gni den vaskede fisken med hakkede urter.

Steg 2

Grill den på begge sider i en varm stekepanne.

Steg 3

Mens fisken steker, bland olivenolje med soyasaus, sitronsaft og urter.

Steg 4

Server fisken med pesto og brød.

Oppskrifts-ID: 1015

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Gni den vaskede fisken med hakkede urter.

Grill den på begge sider i en varm stekepanne.

Mens fisken steker, bland olivenolje med soyasaus, sitronsaft og urter.

Server fisken med pesto og brød.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.