

Kylling med vårløk og ponzu yuzu-saus
I denne retten kombineres smaken av ponzu yuzu med proteinrikt kyllingbryst – perfekt for idrettsfolk som trenger å restituere seg etter en hard økt. Passer ypperlig med ris, men også med vin og øl som asiatisk tapas.
Tilberedning
Steg 1

1 liten vårløk – 6 ss Kikkoman Ponzu - en blanding av soyasaus, eddik og yuzujuice – 2 ts Kikkoman ristet Sesamolje – 1 ts sukker – ½ ts raspet ingefær
Vask og hakk vårløken, skrell og rasp ingefæren. Bland deretter alle ingrediensene til ponzu yuzu-sausen.
Steg 2

300 g kyllingbryst – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 4 ss potetstivelse – 4 ss matolje
Skjær kyllingbrystet i munnstore biter (3-4 cm store terninger), krydre med Kikkoman Soyasaus, og fordel potetstivelsen jevnt på bitene. Stek i olje i ca. 5 minutter til de er gjennomstekt. Legg på lokk de siste 3 minuttene.
Steg 3

Ponzu yuzu-sausen fra steg 1 – Salatblader, babyspinat eller koriander – Chilitråder
Server kyllingen på et fat og hell ponzu yuzu-sausen fra steg 1 over den. Garner med salatblader, babyspinat eller koriander og chilitråder etter ønske.
Oppskrifts-ID: 1299
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer