

Gulasjsuppe med oksekjøtt, svin og kylling
En mettende gulasjsuppe med mørt oksekjøtt, aromatisk svinenakke og benfritt kyllinglår, akkompagnert av feta, oliven og et hint av sitron.
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1

1 løk, skåret i terninger – 2 hvitløksfedd, hakket – 1 rød paprika, skåret i terninger – 150 g oksenakke, i terninger (2 x 2 cm) – 150 g svinenakke, i terninger (2 x 2 cm) – 150 g benfritt kyllinglår, i terninger (2 x 2 cm) – 4 ss olivenolje til steking
Varm opp olivenoljen i en stor gryte over åpen flamme. Ha oppi ternet løk og stek til den blir glassaktig. Rør inn hakket hvitløk og ternet paprika og stek til de mykner. Ha ternet oksenakke, svinenakke og kyllinglår oppi gryten, og brun kjøttet på alle sider.
Steg 2

2 ss tomatpuré – 1 ts paprikapulver – ½ ts spisskummenfrø – 7 dl oksekraft eller grønnsakskraft – 0,8 dl Kikkoman Teriyaki Marinade – 50 g fetaost, smuldret – 80 g svarte oliven, oppskåret – 1 sitron, skåret i båter – 10 g fersk persille, hakket (til garnityr)
Rør inn tomatpuré, paprika og spisskummenfrø og kok i ytterligere ett minutt. Hell oppi okse- eller grønnsakskraft og la det småkoke i 35-40 minutter, eller til kjøttet er mørt. Krydre suppen med Kikkoman Teriyaki Marinade. Server gulasjsuppen varm, garnert med smuldret feta, oppskåret oliven, sitronbåter og hakket persille.
Tip
Oppskrifts-ID: 1453
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer