Gulasjsuppe med oksekjøtt, svin og kylling
Gulasjsuppe med oksekjøtt, svin og kylling

Gulasjsuppe med oksekjøtt, svin og kylling

total tid65 min.
15 min.tilberedningstid
50 min.koketid

En mettende gulasjsuppe med mørt oksekjøtt, aromatisk svinenakke og benfritt kyllinglår, akkompagnert av feta, oliven og et hint av sitron.

Ingredienser

2 porsjoner
150 g
oksenakke, i terninger (2 x 2 cm)
150 g
svinenakke, i terninger (2 x 2 cm)
150 g
benfritt kyllinglår, i terninger (2 x 2 cm)
1 
løk, skåret i terninger
2 
hvitløksfedd, hakket
1 
rød paprika, skåret i terninger
4 ss
olivenolje til steking
2 ss
tomatpuré
7 dl
oksekraft eller grønnsakskraft
1 ts
paprikapulver
 ½ ts
spisskummen, hele frø
50 g
fetaost, smuldret
80 g
svarte oliven, oppskåret
1 
sitron, skåret i båter
10 g
fersk persille, hakket (til garnityr)
Næringsinnhold (per porsjon):2175 kJ / 520 kcal
33 gFett
45 gProtein
10 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

1  løk, skåret i terninger – 2  hvitløksfedd, hakket – 1  rød paprika, skåret i terninger – 150 g oksenakke, i terninger (2 x 2 cm) – 150 g svinenakke, i terninger (2 x 2 cm) – 150 g benfritt kyllinglår, i terninger (2 x 2 cm) – 4 ss olivenolje til steking

Varm opp olivenoljen i en stor gryte over åpen flamme. Ha oppi ternet løk og stek til den blir glassaktig. Rør inn hakket hvitløk og ternet paprika og stek til de mykner. Ha ternet oksenakke, svinenakke og kyllinglår oppi gryten, og brun kjøttet på alle sider.

Steg 2

2 ss tomatpuré – 1 ts paprikapulver –  ½ ts spisskummenfrø – 7 dl oksekraft eller grønnsakskraft – 0,8 dl Kikkoman Teriyaki Marinade50 g fetaost, smuldret – 80 g svarte oliven, oppskåret – 1  sitron, skåret i båter – 10 g fersk persille, hakket (til garnityr)

Rør inn tomatpuré, paprika og spisskummenfrø og kok i ytterligere ett minutt. Hell oppi okse- eller grønnsakskraft og la det småkoke i 35-40 minutter, eller til kjøttet er mørt. Krydre suppen med Kikkoman Teriyaki Marinade. Server gulasjsuppen varm, garnert med smuldret feta, oppskåret oliven, sitronbåter og hakket persille.

Tip

Oppskrifts-ID: 1453

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

1 løk, skåret i terninger – 2 hvitløksfedd, hakket – 1 rød paprika, skåret i terninger – 150 g oksenakke, i terninger (2 x 2 cm) – 150 g svinenakke, i terninger (2 x 2 cm) – 150 g benfritt kyllinglår, i terninger (2 x 2 cm) – 4 ss olivenolje til steking

Varm opp olivenoljen i en stor gryte over åpen flamme. Ha oppi ternet løk og stek til den blir glassaktig. Rør inn hakket hvitløk og ternet paprika og stek til de mykner. Ha ternet oksenakke, svinenakke og kyllinglår oppi gryten, og brun kjøttet på alle sider.

2 ss tomatpuré – 1 ts paprikapulver – ½ ts spisskummenfrø – 7 dl oksekraft eller grønnsakskraft – 0,8 dl Kikkoman Teriyaki Marinade50 g fetaost, smuldret – 80 g svarte oliven, oppskåret – 1 sitron, skåret i båter – 10 g fersk persille, hakket (til garnityr)

Rør inn tomatpuré, paprika og spisskummenfrø og kok i ytterligere ett minutt. Hell oppi okse- eller grønnsakskraft og la det småkoke i 35-40 minutter, eller til kjøttet er mørt. Krydre suppen med Kikkoman Teriyaki Marinade. Server gulasjsuppen varm, garnert med smuldret feta, oppskåret oliven, sitronbåter og hakket persille.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.