

Grønnsaks- og fetasalat med røykfylt aroma
Grønnsaker tilberedt på grill har en unik røykfylt aroma takket være den åpne flammen. Velg grønnsaker som er i sesong – de smaker bedre og er fulle av vitaminer. Sursøtt granateple og fetaost passer ypperlig sammen med en kremet sesam-soyadressing.
Ingredienser
Dressing
Plus
Tilberedning
Steg 1
Skjær squashene og søtpoteten i skiver. Skjær løken i små terninger. Del blomkålen i små buketter.
Steg 2
Legg alle grønnsakene i en bolle. Tilsett knust hvitløk fra en hvitløkspresse, 3 spiseskjeer olivenolje, 3 spiseskjeer Kikkoman Soyasaus og sitronskall. Rør godt om.
Steg 3
Legg grønnsakene på en forvarmet grill og stek på høy varme i ca. 7 minutter. Vend dem av og til. Søtpoteten trenger lengre grilltid (ca. 15-20 minutter).
Steg 4
Bland Kikkoman Soyasaus og tahini i en annen bolle. Tilsett sitronsaft, fransk sennep og honning. Rør godt om. Hell olivenolje langsomt oppi under konstant omrøring slik at du får en jevn blanding.
Steg 5
Hell den tilberedte dressingen over de grillede grønnsakene. Tilsett smuldret fetaost, rødløk, pinjekjerner, granateple og hakket persille.
Oppskrifts-ID: 1119
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer