Gresskarhummus

total tid 15 min.
15 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
250 g
kokte kikerter
50 g
tahini
70 g
gresskarpuré
1 
fedd hvitløk
10 g
olivenolje
sitron, saften
100 ml
cold water
1 dl
kaldt vann

Additionally:

4 
gulrøtter
100 g
krutonger
1 ss
solsikkefrø
1 ss
hakket persille
Næringsinnhold (per porsjon): 728 kJ  /  306 kcal

Tilberedning

Steg 1

Skyll kikertene og ha de i en kjøkkenmaskin. Tilsett resten av ingrediensene og bland videre til det er jevnt.

Steg 2

Dryss over litt olivenolje, solsikkefrø og persille før servering. Server med gulrøtter og krutonger.

Oppskrifts-ID: 918

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skyll kikertene og ha de i en kjøkkenmaskin. Tilsett resten av ingrediensene og bland videre til det er jevnt.

Dryss over litt olivenolje, solsikkefrø og persille før servering. Server med gulrøtter og krutonger.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.