Enkel mangosorbet med 2 ingredienser
Ingen behov for en iskremmaskin, denne mangosorbeten er enkel å lage og veldig forfriskende. Moden aromatisk mango, moset med Kikkoman Mirin, servert frossen med mangoterninger marinert i søt mirin.
Tilberedning
Steg 1
Kok opp Kikkoman Mirin-Style Søt Smakssetter med 100 ml vann, kok ned til sirupsaktig konsistens i ca. 5 minutter og la den avkjøles.
Steg 2
Skrell mangoen, fjern steinen og skjær kjøttet i skiver. Skjær ¼ av mangokjøttet i små terninger og bland med 1 ss mirin.
Steg 3
Bland resten av mangoen med mirin-sirupen og puréen.
Steg 4
Hell mangopuréen i en grunn form og sett i fryseren i minst tolv timer eller over natten. Rør innimellom. Frys alternativt blandingen i en iskremmaskin om ønskelig.
Steg 5
Vask mynten og tørk.
Steg 6
La sorbeten tine litt, server etter eget ønske og pynt med de marinerte mangoterningene og mynten.
Tips:
Bruk papaya eller kiwi i stedet for mango.
Fyll sorbeten i cocktailglass med musserende vin eller Prosecco.
Oppskrifts-ID: 1034
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer