Enkel fisketaco med sprø grønnsaker
Enkel fisketaco med sprø grønnsaker

Enkel fisketaco med sprø grønnsaker

total tid70 min.
7 min.tilberedningstid
3 min.koketid
60 min.marineringstid

En ny måte å lage taco på! Denne varianten med lettkrydret fisk, sennepssaus og sprø sesonggrønnsaker kan alle glede seg over.

Ingredienser

2 porsjoner
200 g
beinfri filet av tilapia (eller annen hvit fisk)
3 ts
olivenolje
 ½ ts
honning
1 klype
hvitløksgranulat
6 
tacoskjell eller minitortillaer
 ½ 
rødløk (40 g)
140 g
cherrytomater
1 
avokado
100 g
reddik
1 
liten agurk
120 g
tykk yoghurt naturell eller gresk yoghurt
2 ts
dijonsennep
1 ts
engelsk sennep
Noen mynteblader
Næringsinnhold (per porsjon):2547 kJ / 608 kcal
19,1 gFett
31,6 gProtein
74,8 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Bland Kikkoman Soyasaus, 1 ts olivenolje, honning og Kikkoman Kimchi Chili Sauce  i en bolle. Tilsett fiskestykkene, dryss over hvitløksgranulat og rør om. La stå i kjøleskapet i minst 60 minutter.

Steg 2

Finhakk rødløken. Skjær cherrytomatene i mindre biter. Skjær reddikene og agurken i tynne skiver. Skjær avokadoen i skiver.
 

Steg 3

Bland yoghurten med begge sennepstypene.
 

Steg 4

Varm opp resten av olivenoljen i en panne og stek fisken på begge sider. La den kjøle seg litt av etterpå, og riv den i mindre biter med gaffel.
 

Steg 5

Fyll hver taco med avokado, reddik, agurk, fisk, cherrytomater og rødløk.  Pynt med saus og mynteblader.

Tips:

Hvis du vil ha en enda mer spicy smak, kan du tilsette 1 ts Kikkoman Kimchi Chili Sauce istedenfor ½ ts.

Oppskrifts-ID: 1148

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland Kikkoman Soyasaus, 1 ts olivenolje, honning og Kikkoman Kimchi Chili Sauce  i en bolle. Tilsett fiskestykkene, dryss over hvitløksgranulat og rør om. La stå i kjøleskapet i minst 60 minutter.

Finhakk rødløken. Skjær cherrytomatene i mindre biter. Skjær reddikene og agurken i tynne skiver. Skjær avokadoen i skiver.
 

Bland yoghurten med begge sennepstypene.
 

Varm opp resten av olivenoljen i en panne og stek fisken på begge sider. La den kjøle seg litt av etterpå, og riv den i mindre biter med gaffel.
 

Fyll hver taco med avokado, reddik, agurk, fisk, cherrytomater og rødløk.  Pynt med saus og mynteblader.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.