Enkel fisketaco med sprø grønnsaker
En ny måte å lage taco på! Denne varianten med lettkrydret fisk, sennepssaus og sprø sesonggrønnsaker kan alle glede seg over.
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1
Bland Kikkoman Soyasaus, 1 ts olivenolje, honning og Kikkoman Kimchi Chili Sauce i en bolle. Tilsett fiskestykkene, dryss over hvitløksgranulat og rør om. La stå i kjøleskapet i minst 60 minutter.
Steg 2
Finhakk rødløken. Skjær cherrytomatene i mindre biter. Skjær reddikene og agurken i tynne skiver. Skjær avokadoen i skiver.
Steg 3
Bland yoghurten med begge sennepstypene.
Steg 4
Varm opp resten av olivenoljen i en panne og stek fisken på begge sider. La den kjøle seg litt av etterpå, og riv den i mindre biter med gaffel.
Steg 5
Fyll hver taco med avokado, reddik, agurk, fisk, cherrytomater og rødløk. Pynt med saus og mynteblader.
Tips:
Hvis du vil ha en enda mer spicy smak, kan du tilsette 1 ts Kikkoman Kimchi Chili Sauce istedenfor ½ ts.
Oppskrifts-ID: 1148
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer