Balsamico- og soyamarinade

total tid 35 min.
5 min. tilberedningstid
30 min. marineringstid

Ingredienser

4 porsjoner
4 ss
balsamicoeddik
4 ss
olivenolje
2 ss
dijon-sennep
2 
hvitløksfedd, skrellet og knust
1 
sjalottløk, skrellet og finhakket
Næringsinnhold (per porsjon): 578 kJ  /  138 kcal
11,6 g Fett

Tilberedning

Steg 1

Ha ingrediensene i en stor bolle, og rør dem sammen. Hell over kjøttstykker og mariner dem i minst 30 minutter, helst over natten om mulig. Ta kjøttstykkene ut av marinaden, la marinaden dryppe av og sett den til siden. Stek kjøttstykkene på en varm grillplate i 2–3 minutter på hver side, eller til du har fått det resultatet du ønsker.

Steg 2

Legg kjøttstykkene på en tallerken. Hell resten av marinaden i pannen, kok den inn i ett minutt til den blir kremet. Skjær kjøttbitene i strimler, hell over saus og server med en sprø, grønn salat.

Oppskrifts-ID: 366

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Ha ingrediensene i en stor bolle, og rør dem sammen. Hell over kjøttstykker og mariner dem i minst 30 minutter, helst over natten om mulig. Ta kjøttstykkene ut av marinaden, la marinaden dryppe av og sett den til siden. Stek kjøttstykkene på en varm grillplate i 2–3 minutter på hver side, eller til du har fått det resultatet du ønsker.

Legg kjøttstykkene på en tallerken. Hell resten av marinaden i pannen, kok den inn i ett minutt til den blir kremet. Skjær kjøttbitene i strimler, hell over saus og server med en sprø, grønn salat.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.