Balsamico- og soyamarinade
total tid35 min.
5 min.tilberedningstid
30 min.marineringstid
Næringsinnhold (per porsjon):578 kJ / 138 kcal
11,6 gFett
Tilberedning
Steg 1
Ha ingrediensene i en stor bolle, og rør dem sammen. Hell over kjøttstykker og mariner dem i minst 30 minutter, helst over natten om mulig. Ta kjøttstykkene ut av marinaden, la marinaden dryppe av og sett den til siden. Stek kjøttstykkene på en varm grillplate i 2–3 minutter på hver side, eller til du har fått det resultatet du ønsker.
Steg 2
Legg kjøttstykkene på en tallerken. Hell resten av marinaden i pannen, kok den inn i ett minutt til den blir kremet. Skjær kjøttbitene i strimler, hell over saus og server med en sprø, grønn salat.
Oppskrifts-ID: 366
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer