Vårsalat med stangselleri, appelsiner og pestodressing

total tid 12 min.
10 min. tilberedningstid
2 min. koketid

Lun vårsalat, saftige appelsiner og sprø stangselleri sørger for mange spennende teksturer i denne sunne vegetarretten.

Ingredienser

100 g
vårsalat
3 
stenger stangselleri
2 
blodappelsiner
1 ss
solsikkekjerner

Pesto

1 bunt
basilikum
0,6 dl
olivenolje
2 ss
sitronsaft
1 
fedd hvitløk
2 ss
solsikkekjerner
1 klype
pepper
Næringsinnhold (per porsjon): 2080 kJ  /  497 kcal
37,4 g Fett
9,8 g Protein
29,6 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Rist alle solsikkekjernene i en tørr panne.

Steg 2

Vask basilikumen og ha den i en blender eller mikser. Tilsett resten av ingrediensene til pestoen og kjør alt til en jevn blanding.

Steg 3

Skjær sellerien i tynne skiver og del appelsinene i båter. Vask vårsalaten og ha alt oppi en bolle.

Steg 4

Vend pestodressingen inn i salaten og dryss over solsikkekjerner.

Oppskrifts-ID: 1137

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Rist alle solsikkekjernene i en tørr panne.

Vask basilikumen og ha den i en blender eller mikser. Tilsett resten av ingrediensene til pestoen og kjør alt til en jevn blanding.

Skjær sellerien i tynne skiver og del appelsinene i båter. Vask vårsalaten og ha alt oppi en bolle.

Vend pestodressingen inn i salaten og dryss over solsikkekjerner.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.