Tacomajonesdipp med stekte bønnenachos
Knasende sprø nachos med smeltet cheddar og aromatiske bønner jazzet opp med en spicy, kremete tacomajonesdipp. Dette er den perfekte retten for fiestaer og samvær med amigos.
Ingredienser
Tacomajonesdipp:
Stekte nachos med bønner:
Tilberedning
Steg 1
3 ss majones – 1 ss Kikkoman Teriyaki Marinade – 1 ts srirachasaus – 2 ss limesaft – 1 ss agavesirup – 1 ts røkt paprika – ½ ts malt spisskummen – ½ ts malt koriander – 1 ss hakket fersk koriander
Forvarm stekeovnen til 180 °C. Rør ingrediensene til dippen godt sammen og la stå i kjøleskapet.
Steg 2
300 g kokte svarte bønner – 3 ss Kikkoman Teriyaki Marinade – 150 g salte nachos – 1 ts malt spisskummen – 1 ts malt koriander – 60 g revet cheddarost – ½ bunt fersk koriander
Bland svarte bønner med Kikkoman Teriyaki Marinade. Legg nachosene på et stekebrett dekket med bakepapir. Dryss over krydder, bønner og ost. Stek i ca. 5 minutter til osten smelter. Server med dipp og fersk koriander.
Oppskrifts-ID: 1252
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer