Suppe med reker og risnudler
Suppe med reker og risnudler

Suppe med reker og risnudler

4,5 2 vurderinger
total tid 25 min.
25 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
7 ½ dl
buljong
750 dl
of broth
3 skive
ingefær
3 
fedd hvitløk
1 ss
olivenolje
250 dl
of water
2 ½ dl
vann
3 cm
chili
500 dl
tomatpassata
140 g
kokosmelk

I tillegg:

320 g
reker
1 
fedd hvitløk
80 g
purreløk
2 ts
smør
1 ss
olivenolje
150 g
risnudler

Næringsinnhold (per porsjon):

1.859 kJ / 444 kcal

Tilberedning

Steg 1

Pill rekene og legg over i en bolle. Tilsett Ponzu og mariner i kjøleskapet i 20 minutter.

Steg 2

Finhakk ingefær og hvitløk. Stek i en gryte med olivenolje i ca. ett minutt. Tilsett buljong, vann, passata og Ponzu. Kok i 3 minutter.

Steg 3

Tilsett finhakket chili og kokosmelk. Kok videre i 4 minutter.

Steg 4

Kok risnudlene etter anvisningen på pakken.

Steg 5

Skjær purren i skiver og fres den kort i en varm panne med smør. Smak til med salt.

Steg 6

Varm smør og olivenolje i en stekepanne. Tilsett finhakket hvitløksfedd og reker. Stek til de er gylne på begge sider.

Steg 7

Server suppen med risnudler, reker og purre.

Oppskrifts-ID: 969

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Matlaging gjort enkelt – steg for steg! Trykk for å starte.

Pill rekene og legg over i en bolle. Tilsett Ponzu og mariner i kjøleskapet i 20 minutter.

Finhakk ingefær og hvitløk. Stek i en gryte med olivenolje i ca. ett minutt. Tilsett buljong, vann, passata og Ponzu. Kok i 3 minutter.

Tilsett finhakket chili og kokosmelk. Kok videre i 4 minutter.

Kok risnudlene etter anvisningen på pakken.

Skjær purren i skiver og fres den kort i en varm panne med smør. Smak til med salt.

Varm smør og olivenolje i en stekepanne. Tilsett finhakket hvitløksfedd og reker. Stek til de er gylne på begge sider.

Server suppen med risnudler, reker og purre.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.