Suppe med reker og risnudler
Tilberedning
Steg 1
Pill rekene og legg over i en bolle. Tilsett Ponzu og mariner i kjøleskapet i 20 minutter.
Steg 2
Finhakk ingefær og hvitløk. Stek i en gryte med olivenolje i ca. ett minutt. Tilsett buljong, vann, passata og Ponzu. Kok i 3 minutter.
Steg 3
Tilsett finhakket chili og kokosmelk. Kok videre i 4 minutter.
Steg 4
Kok risnudlene etter anvisningen på pakken.
Steg 5
Skjær purren i skiver og fres den kort i en varm panne med smør. Smak til med salt.
Steg 6
Varm smør og olivenolje i en stekepanne. Tilsett finhakket hvitløksfedd og reker. Stek til de er gylne på begge sider.
Steg 7
Server suppen med risnudler, reker og purre.
Oppskrifts-ID: 969
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer