Sopp- og tomatsaus
Saus smaker alltid godt. Særlig denne! Det røykfylte preget og porcinipulveret passer perfekt til høstens måltider.
Tilberedning
Steg 1
Skrell og grovhakk løken. Varm den i en oljet panne til den er gyllenbrun. Knus hvitløken og ha den oppi løken sammen med laurbærblader og pepper. Sauter deretter.
Steg 2
Tilsett tomatpureen og sauter i noen minutter. Hell i tomatjuicen og Kikkoman Soyasaus. Krydre med sukker, røkt salt og porcinipulver og la det småkoke i cirka 15 minutter. Finsil deretter sausen.
Steg 3
Rør ut stivelsen i litt vann og kok opp den silte sausen. Hell i stivelsesløsningen under konstant omrøring og la det småkoke i cirka ett minutt. Sausen er nå ferdig.
Oppskrifts-ID: 1073
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer