

Sommerruller med kylling og asparges
Grillet kylling marinert i kimchisaus og sprø asparges med vårløk, pakket i rispapir og servert med en spicy, kremete dipp. Lett, mettende og perfekt for å dele.
Tilberedning
Steg 1

200 g kyllingfilet – 2 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi – 2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ss vegetabilsk olje
Skjær kyllingfileten i tynne strimler. Bland med Kikkoman Kimchi Chilisaus, vegetabilsk olje og Kikkoman Soyasaus. La stå i ca. 15 minutter, stek deretter i en panne til kyllingen er gyllenbrun. La stå til avkjøling.
Steg 2

1 ts smør – 1 sjalottløk – 4 egg – 1 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 klype klype pepper – 2 ss vårløk, hakket
Varm opp smøret i en stekepanne. Hakk sjalottløken. Pisk eggene i en bolle. Krydre med Kikkoman Soyasaus og pepper. Ha sjalottløken i pannen og stek i 1 minutt. Hell oppi eggene og stek til du får en lett eggerøre, men pass på at ikke eggene tørker ut. Dryss over vårløk og la stå til avkjøling.
Steg 3

8 grønne aspargesspyd – 8 ark rispapir – 20 g rucola
Rens aspargesen og knekk av de harde endene. Blansjer i saltet kokende vann i 2 minutter, og dypp dem kort i kaldt vann. Bløtlegg rispapirarkene i varmt vann og klapp forsiktig hvert ark tørt. Legg rucola, egg, asparges og kylling på hvert ark og rull stramt sammen.
Steg 4

2 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi – 2 ss fløte – 1 ts sitronsaft
Bland Kikkoman Kimchi Chilisaus, fløte og sitronsaft i en bolle til du får en jevn blanding. Server sommerrullene med kremete dipp.
Tips:
Du kan servere sommerrullene kalde eller lett pannestekte i Kikkoman Sesamolje.
Oppskrifts-ID: 1527
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer