Sommerruller med kylling og asparges
Sommerruller med kylling og asparges

Sommerruller med kylling og asparges

5 1 vurderinger
total tid 30 min.
10 min. tilberedningstid
20 min. koketid

Grillet kylling marinert i kimchisaus og sprø asparges med vårløk, pakket i rispapir og servert med en spicy, kremete dipp. Lett, mettende og perfekt for å dele.

Ingredienser

2 porsjoner
200 g
kyllingfilet
1 ss
vegetabilsk olje
1 ts
smør
1 
sjalottløk
4 
egg
1 klype
klype pepper
2 ss
vårløk, hakket
8 
grønne aspargesspyd
8 
ark rispapir
20 g
rucola
2 ss
fløte
1 ts
sitronsaft
Næringsinnhold (per porsjon):1.549 kJ / 370 kcal
20 gFett
28 gProtein
15 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

200 g kyllingfilet – 2 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ss vegetabilsk olje

Skjær kyllingfileten i tynne strimler. Bland med Kikkoman Kimchi Chilisaus, vegetabilsk olje og Kikkoman Soyasaus. La stå i ca. 15 minutter, stek deretter i en panne til kyllingen er gyllenbrun. La stå til avkjøling.

Steg 2

1 ts smør – 1  sjalottløk – 4  egg – 1 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 klype klype pepper – 2 ss vårløk, hakket

Varm opp smøret i en stekepanne. Hakk sjalottløken. Pisk eggene i en bolle. Krydre med Kikkoman Soyasaus og pepper. Ha sjalottløken i pannen og stek i 1 minutt. Hell oppi eggene og stek til du får en lett eggerøre, men pass på at ikke eggene tørker ut. Dryss over vårløk og la stå til avkjøling.

Steg 3

8  grønne aspargesspyd – 8  ark rispapir – 20 g rucola

Rens aspargesen og knekk av de harde endene. Blansjer i saltet kokende vann i 2 minutter, og dypp dem kort i kaldt vann. Bløtlegg rispapirarkene i varmt vann og klapp forsiktig hvert ark tørt. Legg rucola, egg, asparges og kylling på hvert ark og rull stramt sammen.

Steg 4

2 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi2 ss fløte – 1 ts sitronsaft

Bland Kikkoman Kimchi Chilisaus, fløte og sitronsaft i en bolle til du får en jevn blanding. Server sommerrullene med kremete dipp.

Tips:

Du kan servere sommerrullene kalde eller lett pannestekte i Kikkoman Sesamolje.

Oppskrifts-ID: 1527

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

200 g kyllingfilet – 2 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ss vegetabilsk olje

Skjær kyllingfileten i tynne strimler. Bland med Kikkoman Kimchi Chilisaus, vegetabilsk olje og Kikkoman Soyasaus. La stå i ca. 15 minutter, stek deretter i en panne til kyllingen er gyllenbrun. La stå til avkjøling.

1 ts smør – 1 sjalottløk – 4 egg – 1 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 klype klype pepper – 2 ss vårløk, hakket

Varm opp smøret i en stekepanne. Hakk sjalottløken. Pisk eggene i en bolle. Krydre med Kikkoman Soyasaus og pepper. Ha sjalottløken i pannen og stek i 1 minutt. Hell oppi eggene og stek til du får en lett eggerøre, men pass på at ikke eggene tørker ut. Dryss over vårløk og la stå til avkjøling.

8 grønne aspargesspyd – 8 ark rispapir – 20 g rucola

Rens aspargesen og knekk av de harde endene. Blansjer i saltet kokende vann i 2 minutter, og dypp dem kort i kaldt vann. Bløtlegg rispapirarkene i varmt vann og klapp forsiktig hvert ark tørt. Legg rucola, egg, asparges og kylling på hvert ark og rull stramt sammen.

2 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi2 ss fløte – 1 ts sitronsaft

Bland Kikkoman Kimchi Chilisaus, fløte og sitronsaft i en bolle til du får en jevn blanding. Server sommerrullene med kremete dipp.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.