

Sommerruller med fetaost og oliven
Lette middelhavsinspirerte sommerruller fylt med sprø grønnsaker, fetaost og oliven, servert med en syrlig gresk yoghurtdipp smakssatt med Kikkoman Ponzu Sitron. Veldig godt som lunsj eller en frisk og smakfull smårett.
Tilberedning
Steg 1

6 ark rispapir – 1 lang agurk – 1 avokado – 150 g fetaost
Skjær agurk, avokado og fetaost i strimler. Bløtlegg rispapirarkene i vann til de er myke.
Steg 2

100 g svarte oliven – ½ bunt basilikum – 2 ss solsikkekjerner
Legg en porsjon av fetaosten og grønnsakene fra steg 1 samt oliven, solsikkekjerner og noen basilikumblader på hvert ark rispapir. Rull dem stramt sammen.
Steg 3

200 g gresk yoghurt – 3 ss Kikkoman en Blanding av Soyasaus, eddik og Sitronaromaer – 1 hvitløksfedd, knust – ½ ts malt svart pepper – 1 ss hakket basilikum
Rør alle ingrediensene sammen til en jevn saus. Server sommerrullene med sitrusdippen.
Tips:
Du kan variere fyllet med sesonggrønnsaker som gulrot, paprika eller salat – pass bare på å skjære dem tynt slik at de er lette å rulle sammen.
Oppskrifts-ID: 1526
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer