Sommerruller med fetaost og oliven
Sommerruller med fetaost og oliven

Sommerruller med fetaost og oliven

5 3 vurderinger
total tid 15 min.
15 min. tilberedningstid

Lette middelhavsinspirerte sommerruller fylt med sprø grønnsaker, fetaost og oliven, servert med en syrlig gresk yoghurtdipp smakssatt med Kikkoman Ponzu Sitron. Veldig godt som lunsj eller en frisk og smakfull smårett.

Ingredienser

2 porsjoner
6 
ark rispapir
1 
lang agurk
1 
avokado
150 g
fetaost
100 g
svarte oliven
 ½ bunt
basilikum
2 ss
solsikkekjerner
200 g
Greek yoghurt
1 
hvitløksfedd, knust
 ½ ts
malt svart pepper
1 ss
hakket basilikum
Næringsinnhold (per porsjon):2.026 kJ / 484 kcal
33 gFett
13 gProtein
31 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

6  ark rispapir – 1  lang agurk – 1  avokado – 150 g fetaost

Skjær agurk, avokado og fetaost i strimler. Bløtlegg rispapirarkene i vann til de er myke.

Steg 2

100 g svarte oliven –  ½ bunt basilikum – 2 ss solsikkekjerner

Legg en porsjon av fetaosten og grønnsakene fra steg 1 samt oliven, solsikkekjerner og noen basilikumblader på hvert ark rispapir. Rull dem stramt sammen.

Steg 3

200 g gresk yoghurt – 3 ss Kikkoman en Blanding av Soyasaus, eddik og Sitronaromaer1  hvitløksfedd, knust –  ½ ts malt svart pepper – 1 ss hakket basilikum

Rør alle ingrediensene sammen til en jevn saus. Server sommerrullene med sitrusdippen.

Tips:

Du kan variere fyllet med sesonggrønnsaker som gulrot, paprika eller salat – pass bare på å skjære dem tynt slik at de er lette å rulle sammen.

Oppskrifts-ID: 1526

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

6 ark rispapir – 1 lang agurk – 1 avokado – 150 g fetaost

Skjær agurk, avokado og fetaost i strimler. Bløtlegg rispapirarkene i vann til de er myke.

100 g svarte oliven – ½ bunt basilikum – 2 ss solsikkekjerner

Legg en porsjon av fetaosten og grønnsakene fra steg 1 samt oliven, solsikkekjerner og noen basilikumblader på hvert ark rispapir. Rull dem stramt sammen.

200 g gresk yoghurt – 3 ss Kikkoman en Blanding av Soyasaus, eddik og Sitronaromaer1 hvitløksfedd, knust – ½ ts malt svart pepper – 1 ss hakket basilikum

Rør alle ingrediensene sammen til en jevn saus. Server sommerrullene med sitrusdippen.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.