

Sommerruller med bakt laks, mango og ris
Friske sommerruller med masse tekstur, fulle av laks, mango og agurk, pakket i rispapir og servert med to dipper – en kremete, en sesam – begge beriket med Kikkomans sauser.
Tilberedning
Steg 1

50 g basmatiris – 150 g laksefilet – 2 ss Kikkoman Saus For Poke Bowl Basert På Soyasaus Og Sesamolje – 1 ss sesamfrø
Kok risen til den er gjennomkokt, og la den stå til avkjøling. Skjær laksen i terninger, bland med Kikkoman Pokesaus og sesamfrø, og stek ved 200 °C i 10 minutter i en airfryer eller 15 minutter i stekeovnen.
Steg 2

6 ark rispapir – ½ lang agurk – 1 mango
Skjær agurken og mangoen i strimler. Bløtlegg hvert ark rispapir i vann til de er myke.
Steg 3

1 ss varte sesamfrø
Legg en porsjon ris, laks, agurk og mango på hvert ark rispapir og dryss over sesamfrø. Rull stramt sammen.
Steg 4

150 g matfløte – 2 ss Kikkoman Saus For Poke Bowl Basert På Soyasaus Og Sesamolje – 1 ts sitronsaft
Lag den første dippen ved å blande matfløte, Kikkoman Pokesaus og sitronsaft.
Steg 5

2 ss Kikkoman Sesam Saus – 1 ss vann – ½ ts malt svart pepper
Lag den andre dippen ved å blande Kikkoman Sesamsaus, vann og svart pepper. Server sommerrullene med kremete dipp og sesamdipp.
Oppskrifts-ID: 1528
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer