Sjokoladeeple
Fylt sjokoladeeple fra grillen med nøtter og Kikkoman soyasaus. Overrask gjestene dine med fylte epler med sjokolade og nøtter i en fløyelsmyk deig. Perfekt avrundet med den krydrede Kikkoman soyasausen.
Tilberedning
Steg 1
Vask og tørk eplene, halver dem på tvers. Fjern kjernene og litt fruktkjøtt med en kjerneutstikker. Bland sitronsaft og Kikkoman soyasaus og pensle eplehalvdelene med dem.
Steg 2
Bland mel og kakaopulver. Smelt sjokolade og smør i en bolle i vannbad. Ta bollen ut av vannbadet, la sjokolade og smørblanding avkjøles raskt. Rør så inn sukker, egg og blandingen av mel og kakao.
Steg 3
Fyll eplene med sjokolademassen og topp med sjokoladeflak og pekannøtter.
Steg 4
Sett de fylte eplehalvdelene på et grillbrett og grill på indirekte varme i ca. 20 minutter.
Oppskrifts-ID: 962
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer