Shakshuka i meksikansk stil
Shakshuka er en varm frokostrett med egg posjert i en tykk tomatsaus. Denne oppskriften for to er krydret med smakene fra Mexico.
Tilberedning
Steg 1
Varm olivenoljen i en stekepanne. Surr den opphakkede løken i olivenolje. Tilsett tomater i terninger, hakket chili og malt koriander, laurbærblad og allehånde. Stek i cirka 5 minutter.
Steg 2
Tilsett bønnene og Kikkoman Soyasaus og la det småkoke i ytterligere 5 minutter. Knekk eggene på toppen. Reduser varmen og dekk kjelen med et lokk. Kok til eggehvitene er ugjennomsiktige.
Steg 3
Dryss over sesamfrø før servering. Server med avokado, fersk koriander og en baguette.
Oppskrifts-ID: 1098
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer